BESPLATNI otvoreni SAT početničkoga TRBUŠNOGA PLESA


Drage dame,
s radošću vas pozivamo da napokon same isprobate pokrete trbušnoga plesa, pitate što god vas zanima o orijentalnome plesu i razbijete poneku predrasudu. Iskoristite ovu posebnu priliku da vidite kako izgleda sat, upoznate voditeljicu tečaja, zanjišete bokovima, osluhnete zvuk marama sa zveckalicama, i otkrijete nove mogućnosti svoga tijela kroz ples iskonske ženstvenosti.


Pozvane su dame svake dobi i svih tjelesnih konstitucija, neovisno o dosadašnjem iskustvu s plesom. U plesu iskonske ženstvenosti je bitan vaš dobar osjećaj i zadovoljstvo sobom - bitne ste vi!
Prikladna odjeća za sat:

Kao i za svaku drugu tjelovježbu, odjenite udobnu odjeću u kojoj se možete lako kretati: tajice, trenirka, pamučna majica, čarapice.

Termin:
Ovu posebnu priliku možete iskoristiti u subotu 3. rujna, besplatni otvoreni plesni sat će se održati od 18:00 do 19:30 sati (trajanje 90 minuta).

Prijave:
Svakako se predbilježite za svoje mjesto na besplatnome satu. Za predbilježbu pošaljite e-mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Bez predbilježbe nije moguće sudjelovati na satu.

Sudjelovanje na besplatnome satu je bez obveze, dok zainteresirane sudionice imaju priliku i pravo prvenstva pri upisu na redoviti početnički tečaj trbušnoga plesa koji započinje 7. rujna 2022.

Mjesto održavanja:
Apolon centar Zagreb, Antuna Bauera 21, 4. kat
Voditeljica:
O voditeljici Sonji više možete saznati ovdje: About | www.smiling-hips.com