Upišite se u Školu nutricionizma

Upišite se u Školu nutricionizma
Škola nutricionizma namijenjena je svima - i osobama čija je profesija vezana uz zdravlje i sport, i roditeljima, i onima koje osobno zanimaju suvremeni načini prehrane.

Živimo u vremenu u kojem nutricionizam zaokuplja gotovo svakog čovjeka. Hrana, naš lijek i naše gorivo za život, prati nas od rođenja, pa čak i prije njega. Kroz život, naš se način prehrane mijenja, ovisno o trenutnom stanju i potrebama, a neprestano se javljaju i nove vrste prehrane te otkrivaju nove spoznaje o zdravoj i kvalitetnoj hrani.
Prehrana je u fokusu svakog, bila to osoba čija je profesija povezana uz rad s ljudima u području zdravlja i sporta ili roditelj koji želi kvalitetno prehranjivati obitelj. Prehrana i suplementacija veoma su bitni faktori za naše klijente, nas osobno i našu obitelj.

Kome je namijenjena Škola nutricionizma:
- Osobama čiji je posao vezan uz zdravlje, kao idealan izbor za profesionalno usavršavanje – fitoterapeuti, aromaterapeuti, kozmetičari, wellness menadžeri, liječnici, farmaceuti, sportski treneri.
- Nutricionistima srednje i visoke stručne spreme koji žele metode i spoznaje o iskustvu rada s klijentima - kao nadogradnja praktičnih znanja.
- Onima koji žele obogatiti znanje modernim nutricionizmom.

Koliko traje i što obrađuje:
Škola nutricionizma podijeljena je na 7 vikend modula (koji se mogu pohađati i zasebno), u kojima se uči o mikro i makronutrijentima, probavnom sustavu, posebno bogatim namirnicama. Upoznajete se s prehranom kod narušenog zdravlja, dodacima prehrani, pravilnom prehranom za svaku dobnu skupinu i skupine sa specifičnim potrebama (djeca, adolescenti, trudnice, dojilje, sportaši).
Pred kraj škole uči se o modernim procjenama stanja organizma, izradi prilagođenih planova prehrane, pravilnoj pripremi namirnica i suvremenim načinima prehrane: makrobiotika, veganstvo, vegetarijanstvo, sirovojedstvo....

Svaki polaznik na poklon dobiva knjigu: Sokovi za zdravlje i vitalnost! Upisi u tijeku!

Prijave se primaju do 01.11.2018.
Početak prvog modula: 17.11.2018. - 18.11.2018.

Više informacija potražite na web stranici: www.galbanum.hr, putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: