Tretmani bioenergijom u ZAGREBU

Bioterapija je prirodna, neinvazivna i za zdravlje moćna metoda energetske terapije! Bioterapijski centar BIOTERAPIJA – integrativni pristup poziva vas na vikend tretmane koji će se održati u Zagrebu, u hotelu International na adresi Miramarska cesta 24.

Centar Bioterapija – integrativni pristup mjesto je spajanja različitih pristupa kojima je zajedničko da čovjeka vide kao cjelinu koja teži skladu i balansu. Uzimajući u obzir tjelesnu, ali i mentalnu i emotivnu razinu bivanja, tretmani su usmjereni prema podršci cjelovitom zdravlju pojedinca.

Tretirati se mogu skoro sva stanja bez obzira na dob i bez obzira radi li se o psihičkom ili fizičkom oboljenju, a radi se o komplementarnoj metodi čiji su rezultati značajni i mjerljivi standardnom dijagnostikom.
Same terapije nemaju cijenu već su isključivo na dobrovoljne donacije! Za pristup terapijama potrebno je pri dolasku u hotel platiti kotizaciju za prostor u visini od 100kn.

Otvoren i znatiželjan um čini nas vitalnima i fleksibilnima. Fleksibilnost je ono što nam pomaže izvuči najbolje iz date životne situacije.

Pozivamo sve zainteresirane na bioenergetski tretman koji će se održati:
Datum: 21.-22.05.2022.
Vrijeme: 10-11.15h & 16-17.15h

Jedan terapijski ciklus sastoji od 4 terapije, jedna ujutro i jedna poslijepodne, kroz subotu i nedjelju. Zbog optimalnog rezultata potrebno je prisustvovati na sve 4 terapije.

Više informacija možete pronaći ovdje:

 

www.bioterapija.hr


bioterapija logo

 

Prijava na terapiju je obavezna, PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE a možete se prijaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 


Prijavite se ovdje za bioenergetske tretmane