Osnovni i Napredni seminari Theta iscjeljivanja®

Theta iscjeljivanje je čudesna metoda koju je otkrila amerikanka Vianna Stibal izlječivši se od raka. Koristi theta moždane valova za kreiranje iscjeljenja na duhovnom, mentalnom, fizičkom i emotivnom planu.

Danas ThetaHealing® koriste doktori i osoblje u japanskim bolnicama, menađeri firmi na Wall Street-u, kućanice, studenti, policajci, bankarice, vozači utrka...

Ljudi koji prođu tečajeve Theta iscjeljivanja dožive ubrzani osobni razvoj i samospoznaju. Koristeći theta moždane valove otkrivamo uzročno-posljedične veze između naših emocija, misli i vjerovanja te svijeta koji se prividno događa oko nas. Kako mijenjate sebe iznutra tako se mijenja vaš svijet izvana. A Theta iscjeljivanje drastično ubrzava taj proces promjene. Prakticirajući ovu tehniku vi razvijate sebe na svim poljima, a također preko rada na genima pomažete i svojoj obitelji.

U Theta iscjeljivanju otkrivamo koncept sedam nivoa postojanja, te kroz theta moždane valove ostvarujemo povezanost s najvišim nivom ljubavi i energije Stvoritelja svega što jest. Iz tog područja kreiraju se iscjeljenja, reprogramira se naš um i DNK.

Kada koristi theta moždane valove, praktičar postiže stanje duboke opuštenosti i mira, u kojem se uravnotežuju hormoni i drugi tjelesni procesi, što samo po sebi djeluje regenerirajuće na naše tijelo i psihu.

na tecaju

Što dobivam na Osnovnom i Naprednom seminaru?
Na osnovnom seminaru učite kako postići theta valove, kako detektirati podsvjesna uvjerenja korištenjem mišićnog testiranja, učite o sedam nivoa postojanja i kako pričati s anđelima čuvarima koristeći theta moždane valove. Tečaj traje 3 dana i zadnji dan se uči rad na genima, radi se aktivacija DNK i uči se o fragmentima duše. Praktičar će na tečaju naučiti osnove kopanja i zamjene vjerovanja i osjećaja. Također naučit će i kako instalirati nove programe, vještine i osjećaje u podsvjesni um. Ako nekoga muče psihičke kuke, energetske kuke, psihički napadi i duhovi, kroz ovaj seminar će naučiti kako to lako riješiti i nastaviti dalje sa svojim životom.

Na naprednom seminaru nastavlja se učiti o metodi kopanja kroz primjere i demonstracije. Uči se kako dublje razrješavati strahove i zamjeranja, kajanja i žaljenja te odbijanja pretvoriti u prihvaćenost. Najveći benefit ovog tečaja je ogroman broj instalacija programa i osjećaja koje praktičar dobiva gdje se drastično proširuju dotadašnje sposobnosti osobe. Uči se kako ostvariti komunikaciju s biljkama i detaljno se prolaze svi nivoi postojanja. Razrješavaju se stari zavjeti, obaveze i zakletve. Primjer toga je: Moram patiti da bi bio blizu Bogu. Ili: Moram se boriti protiv zla cijelo vrijeme. Takva duboka generacijska vjerovanja i vjerovanja iz kolektivne svijesti blokiraju nas da napredujemo dalje. Posebne vježbe ovog tečaja su iscjeljivanje slomljene duše i slomljenog srca kroz pjesmu srca te čišćenje fetalnih sjećanja i slanje ljubavi djetetu u maternicu.

OSNOVNI TEČAJ:
Zagreb: 27.03. – 29.03.2015.
Rijeka: 20.03. – 22.03.2015.

NAPREDNI TEČAJ:
Zagreb: 17.04. – 19.04.2015.
Rijeka: 10.04. – 12.04.2015.

Web stranica za prijave:
http://www.thetacentar.com

Kontakt e-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tečajeve podučavaju certificirani učitelji Theta iscjeljivanja Nada Šegvić i Siniša Bošković

Nada-Sevagic  sinisa-boskovic

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: