SISTEMSKE KONSTELACIJE U GALBANUMU

SISTEMSKE KONSTELACIJE - UTORAK 26.05. U 18:00H JALOVEČKA 1
Da bi nevidljivo postalo vidljivo

Što su konstelacije?
Sigurno ste puno puta u životu gledajući film ili predstavu, čitajući knjigu ili pripovijetku/priču pisanu ili usmeno prenesenu nekako pronašli dio sebe u njoj, prepoznali temu iz vašega života. U takvim situacijama često se desi da dobijemo novi uvid, novu percepciju našeg problema ili situacije. Takvi momenti su pravi blagoslov, smjerokazi u životu koji domišljato pokazuju da nismo u začarnom krugu, da ima novih mogućnosti i rješenja. Ponekada, se nađemo u teškim situacijama, teškim odnosima koje pokušavamo riješiti. Smišljamo taktike radimo kompromise, trudimo se, razgovaramo s prijateljima i bliskim osobama, pokušavamo razne metode, ali bez uspjeha, vrtimo se u krug.

Kako si pomoći?
Kako sigurno i oprezno a opet spremno otvoriti Pandorinu kutiju? Zaviriti u nju sa sigurnog mjesta? Sistemska konstelacija pomaže da se suočimo i prihvatimo da je naše uvjerenje možda pogrešno, da je oprost lijek da u sebi nosimo sjećanja pohranjena u dalekoj prošlosti i da nas sve to definira. Što je to što će pomoći da razbistrimo zamagljenu percepciju i pomoći nam doći do rješenja.

Sistemskom konstelacijom!
Obiteljske konstelacije metoda koju je utemeljio Bert Hellinger, austrijski psihoterapeut. Metoda koja pomaže dobiti odgovor na sva pitanja koja nas muče i kojom figurativno rečeno "razmičemo koprenu nerazumljivosti" da bi nevidljivo postalo vidljivo...

Vrijednost sudjelovanja
Sudionici koji žele postaviti svoju konstelaciju participiraju u iznosu  od 500 kn. Sudionici koji žele biti promatrači ili iskusiti sistemsku konstelaciju iz uloge reprezentanta  sudjeluju besplatno.

Prijave i termini održavanja
Prijave se zaprimaju putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,  ili na broj: 099/2215 - 444 (kontakt osoba Mario) PRIJAVE SU OBAVEZNE!

VODITELJICA: Lidija Delić, fitoaromaterapeut, aromaterapeut (IFPA međunarodni certifikat)