Škola prirodnih terapija od sada i u Zadru

Nakon velikog broja upita za školovanje iz područja Dalmacije, dobili smo sva odobrenja za održavanje nastave u Zadru. Ovim putem Vas obavještavamo da otvaramo upisni rok za generaciju polaznika u školskoj godini 2015/2016. (aromaterapeut, fitoterapeut, refleksoterapeut, aromamaser, ayurvedski maser...) Informacije o upisima pronađite na našim web stranicama...

Deset godina znanja
Ustanova za obrazovanje odraslih Galbanum učilište je terapijskih vještina i uspješno djeluje već 10 godina. Tijekom postojanja u Galbanumu se uspješno educiralo oko 1000 polaznika koji su edukacijom u učilištu proširili svoje znanje, započeli samostalnu djelatnost, ovladali znanjima iz područja prirodnih terapija te naučili tražiti načine poboljšanja kvalitete vlastitog života, života svoje obitelji i bližnjih. Mnogi su polaznici promijenili životni smjer i unaprijedili profesionalni život.

Učilište kontinuirano proširuje ponudu programa edukacije te svake godine uvodi barem jedan novi program vodeći računa da su u skladu s trendovima i potrebama tržišta. Programi učilišta su pomno kreirani i prilagođeni a sastoje se od teoretske i praktične nastave koju izvode vrhunski predavači i voditelji programa koji nesebično prenose svoje znanje polaznicima.

www.galbanum.hr
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Telefoni: 01 3794568, 01 3496667

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: