Ž.M. SLAVINSKI - DVODNEVNI SEMINAR

Ovaj seminar predstavlja novi proboj u Spiritualnoj Tehnologiji. U toku dva dana radit ćemo:

• Integraciju osobne sjenke
• Čišćenje identiteta
• Ostvarivanje ciljeva korištenjem simbola
• Fundamentalni polarni proces

• Lokomociono procesiranje
• Paralelni univerzum i paralelni "Ja"
2-DNEVNI seminar: izlazak iz matriksa

Seminar će se održati 21.11. - 22.11. (subota i nedjelja) na adresi Jalovečka 1, 10 090 Zagreb Stenjevec. Seminar će trajati od 10:00 - 17:00h.

CIJENA SEMINARA IZLAZAK IZ MATRIKSA: 1720 kn (225€) + PDV
VODITELJ SEMINARA: Živorad Mihajlović Slavinski

Uvjet za pristupanje seminaru Izlazak iz Matriksa je praktično poznavanje DP-4 metode. Seminar DP-4 metode (duboki Peat četvrte razine) održat će se 15.11. (nedjelja) na adresi Jalovečka 1, Zagreb. Seminar će trajati od 16:00 - 20:00h.

CIJENA DP4 SEMINARA: 400 kn + PDV
PRIJAVE: putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem mobitela: 099/2215 - 444, kontakt osoba Mario.
VODITELJ SEMINARA: Lidija Delić, ovlašteni trener

REZERVACIJE:
Broj mjesta je ograničen na maksimalno 30 polaznika. Sve prijave vrše se putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Prijava mora sadržavati ime, prezime, kontakt broj i OIB. Nakon prijave potrebno je uplatiti 380 kn + pdv (50€) za rezervaciju mjesta. Informacije kako uplatiti dobit ćete putem e-maila. Sve ostale informacije možete dobiti putem e-maila ili mobitela: 099/2215 - 444, kontakt osoba Mario.

Napomena: prijava je kompletna tek nakon uplate akontacije od 380 kn (50€).

INTEGRACIJA OSOBNE SJENKE
Svatko od nas ima sjenku i nemoguće je razviti se preko određene točke dok se ona ne integrira. Sjenka je kao spiritualni podrum u koji guramo sve što se kosi sa idealiziranom slikom koju imamo o sebi. U njoj je blokirana velika energija koju treba osloboditi...

ČIŠĆENJE IDENTITETA
Ako se svi nepoželjni identiteti integriraju u centar (a to je JA) javit će se sposobnost da se po volji i svjesno ulazi u njih, a ne prisilno i nesvjesno što se većini ljudi događa. Također javlja se sposobnost prijelaza u druge dimenzije.

OSTVARENJE CILJEVA KORIŠTENJEM SIMBOLA
Ovo je potpuno nov, brz i efikasan sistem koji koristi simbole kao kanale do univerzalne psihičke energije.

FUNDAMENTALNI POLARNI PROCES
Primjenjuje se na novi način kod osnovnih i općih polariteta na koje je nemoguće primijeniti DP-4. Njegova osnova je ova do skoro brižljivo čuvana tajna: Ako je čovjek u stanju držati istovremeno u svijesti dvije kontradiktorne misli, osjećanja ili sadržaja, problem na njima zasnovan nestaje.

LOKOMOCIONO PROCESIRANJE
Potpuno novi sistem koji je Živorad razvio. Izgleda nevjerojatno, ali je točno: Samim kretanjem tijela na poseban način moguće je ukloniti probleme. Ovo je početak nove metode psihoterapije i Spiritualnog razvoja.

PARALELNI UNIVERZUMI I PARALELNA „JA"
Ovo je fascinantna oblast o kojoj ne postoji ništa u literaturi i na Internetu. Kvantna fizika uči da postoje paralelni univerzumi. Živorad je pokazao da u njima postoje naša Paralelna JA i da je to nova oblast ljudskog razvoja..

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: