SEMINAR DP4 - Duboki PEAT četvrte razine

DP4 seminar! 21.12. 2019. Zagreb
Postoje dvije osnovne mogućnosti svjesnog doživljaja svijeta: dualističko i jedinstveno. Samo duboko prosvijetljeni ljudi doživljavaju cjelovitost života, odnosno, uvijek njegove obje strane, većina nas živi u dualističkom doživljaju svijeta i neprestano doživljava samo polovicu realnosti, iz čega proizlaze brojne poteškoće.

Princip dualnosti jedan je od najteže shvatljivih i najteže prihvatljivih principa života na Zemlji. U našem svijetu sve dolazi u parovima suprotnosti – život i smrt, dobro i zlo, sreća i tuga, zdravlje i bolest, svjetlo i tama... Rješenje nije težnja “plusu” i bježanje od “minusa”, nego u integraciji polariteta. Jedna od vrlo učinkovitih metoda kojima se to čini je DP4 (duboki PEAT četvrte razine), psihologa i duhovnog učitelja Živorada Mihajlovića Slavinskog, koji detektira naše unutarnje polarnosti, osvještava kako one utječu na naše ponašanje i kako ih koristiti za vlastiti rast.
DP4 je metoda koja dokazuje da se svako negativno iskustvo sastoji samo iz 4 elementa: mentalna slika, misao, emocija i tjelesna senzacija, što u okviru Spiritualne Tehnologije zovemo „naboj".

Na primjer:
Osjećaja nesigurnosti i manjka samopouzdanja
Osjećaja nervoze u prisustvu nepoznatih ljudi
Osjećaja straha od visine i slično.
Kada znate kako koristiti ova 4 elementa, možete brzo eliminirati negativne reakcije, stanja, traumatična iskustva... Na seminaru ćemo osim tehnike raditi i njezinu primjenu na integraciju pozitivnih osobina kao i primjenu na integraciju sjenke.

DP4 Seminar
Seminar će se održati 21.12.2019. (subota) na adresi Jalovečka 1, 10 090 Zagreb Stenjevec. Seminar će trajati od 10:00 - 16:00h. s pauzom za ručak od 13:00h - 14:00h.

Cijena seminara iznosi 500 kn + pdv.

Rezervacije:
Broj mjesta je ograničen i prijava je obavezna. Registraciju možete napraviti ovdje. Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

VODITELJ SEMINARA:
Ivan Gnus, Certificirani Trener Spiritualnih Tehnologija

O predavaču i načinu predavanja
Ivan Gnus na duhovnoj je stazi više od 45 godina. Ovog čovjeka ne možete prestati slušati - jer je znanje koje je pohranjeno u njemu i kojim se bavio toliko sveobuhvatno i prelazi na vas na takav način da jednostavno morate učiti od njega.
Ivan se bavio teorijom i praksom joge i zena, te zapadnog hermetizma, novim duhovnim pravcima, općenito - duhovnom znanosti. U svom radu koristi intenzive gnoze ili direktne spoznaje istine i druge transformativne spiritualne i psihološke metode te je certificirani trener spiritualnih tehnologija.

♦