ASTRALNO PUTOVANJE 1. stupanj – online seminar

Prvi stupanj seminara – uvod u astralnu dimenziju. Otkrijte dimenziju astrala, razinu stvarnosti kojom vladaju drugačiji zakoni i pravila. Započnite istraživati odvajanje od tijela specijalnim tehnikama i na siguran način vježbajte razvoj ove sposobnosti.
Seminar podučava efektivne tehnike pomoću kojih svjesnošću dolazimo do napuštanja tijela i astralnog putovanja.

Učiti i rasti možemo u svim dimenzijama postojanja. Cilj ovog eksperimenta je kontakt s dimenzijama koje uobičajeno upoznajemo samo kroz snove. To je mjesto gdje se stapaju “normalno” i “paranormalno” i gdje se aktiviraju nove mogućnosti u ljudskom biću. Naučiti “odvojiti se” od tijela jača i osjećaj unutarnje sigurnosti; na primjer, moguće je prebroditi strah od smrti, postati svjesniji postojanja izvantjelesne stvarnosti i nadići ograničene percepcije uvjetovane životom u fizičkoj formi.

Seminar astralnog putovanja pruža filozofske temelje i osnovno razumijevanje mehanizma i mogućnosti “odvajanja”. Prema damanhurskoj filozofiji ljudsko biće je “biće-most“, koje postoji na puno različitih razina, od materijalnih do duhovnih.

Osim teorijskog dijela, seminar uključuje iskušane i testirane praktične vježbe uz vodstvo iskusnog instruktora. Seminar se odvija u tri stupnja, a treći stupanj prolazi se isključivo u Damanhuru i uključuje vježbe u Hramovima Čovječanstva. Drugi stupanj seminara uključuje individualnu aktivaciju kojom ćete dodatno stimulirati vašeg astralnog putnika. Kao i u slučaju drugih vještina, najbolji rezultati se postižu redovitom vježbom i praksom.

Voditelj seminara je Crotalo Sesamo.  
Polaznici seminara dobivaju glazbu i vođeno opuštanje uz vježbu astralnog putovanja.

SEMINAR JE PRVI U NIZU U SKLOPU “DAMANHUR MYSTERY SCHOOL” (Škole Misterija)
Možete pohađati pojedinačne seminare ili prvu godinu Škole. Izbor je na vama!

Više informacija o seminarima i Školi pronađite putem poveznice ovdje .

RASPORED SEMINARA
TERMINI
4 susreta u trajanju od 2h
utorkom  18:30 h
14.12. // 21.12. // 28.12. // 04.01.2022.//

  • sudjeluje se putem Zoom platforme (link se šalje prijavljenima)
  • Seminaru je potrebno prisustvovati uživo, iako će snimka svakog predavanja polaznicima biti dostupna 1 tjedan na pregled.
  • prijevod na hrvatski jezik je osiguran

PRIJAVE I PLAĆANJE
Cijena seminara = 890,00 kn /120 eur

Prijave su otvorene do subote  11.12.2021.

Podaci za uplatu na račun:
Damanhur Hrvatska, Zagreb
IBAN: HR2024020061100411609
SWIFT: ESBCHR22 (za uplate iz inozemstva)
Opis: ast. 1

Uplate iz inozemstva moguće je ostvariti putem Pay Pal-a.

Za prijave i dodatne informacije kontaktirajte nas na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 00385 95 9016 883

INFORMACIJE O ORGANIZATORU
Damanhur Hrvatska Centar Talej djeluje u Zagrebu od 2004. godine i nudi iskustvo i inspiraciju Damanhura ljudima na našim prostorima. Izdajemo knjige, organiziramo predavanja i seminare s fokusom na osobni i grupni rast kako bismo podržali evoluciju čovjeka i planete, kao i razne terapije poput pranoterapije i Stiloselfa. Također predstavljamo glazbu biljaka i Selfike o čemu možete više saznati na našoj stranici: https://damanhurhrvatska.org/

Damanhur je rođen 1975. kao duhovni i društveni eksperiment, a danas je primjer i inspiracija mnogima. Damanhur je zajednica u Italiji, federacija i svjetski pokret koji inspirira ljude koji žele ostaviti pozitivan trag u svijetu. Inspirirajte se! https://damanhur.travel/hr/about-us/
https://thetemples.space/♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam