SVJETSKA MEDITACIJA ZASTAVE MIRA

POZIVAM VAS NA SVJETSKI ORGANIZIRANU MEDITACIJU ZA MIR, 28.11.2015. , NA DAN AKTIVACIJE GALAKTIČKOG PORTALA

"ANTENE KOJE ISIJAVAJU MIR NA ČITAV SVIJET!"
Meditaciju je pokrenula Dr. Alicia Rodríguez, predsjednica Međunarodnog Odbora Zastave Mira. Na meditaciju također poziva i Fondacija za Zakon Vremena i Galaktička istraživanja - službena organizacija za mayanski kalendar, LAW OF TIME.ORG. Mayanski kalendar je i dio pokreta za MIR - Pax kulture, a zastava Mira službena zastava 13 luna 28 dana i Dana izvan Vremena.

Pozivamo sve da se priključe i učestvuju u ovoj planetarno organiziranoj meditaciji za Mir. Sve zastave Mira svuda u svijetu će biti ujedinjene - kroz meditaciju ćemo iz naših srca odašiljati mir, ljubav i harmoniju po čitavom svijetu.

Dr. Alicia Rodríguez, predsjednica Međunarodnog Odbora Zastave Mira je uručila Zastavu Mira u mnogim zemljama svijeta. Više od 3200 monumentalnih Zastava Mira su odaslane mnogim zemljama: uključujući 22 nacije u SAD, Meksiko, Kolumbiju, Kostariku, Puerto Rico, Kubu, Španjolsku, Indiju, Litvu, Rusiju i u Argentinu. 28.11. 2015. dan će započeti podizanjem Zastava Mira širom svijeta, koje će postati „antene koje isijavaju mir u svijetu".

Na ovaj sveti i svečani dan pozivam Vas da postanete dio telepatskog vala za mir na planeti zemlji, ujedinjeni zastavom Mira, da zajedno pokrenemo novu svijest i ostvarimo bolji svijet.

MEDITACIJA ZASTAVE MIRA U ZAGREBU
Centar "A'Mariyah", Poljička 27
28.11.2015. u 17 h - 18 i 30h
CIJENA MEDITACIJE: 50 KN
ZA STUDENTE,ZAPOSLENE I UMIROVLJENIKE CIJENA JE 30 KN.
OBAVEZNE PRIJAVE I INFORMACIJE NA:
098 92 94 751 i na email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Događanje i meditaciju u Zagrebu vodi: Vesna Šantak, Bijelo Galaktičko Ogledalo, članica Fondacije Zakona Vremena, pokreta za mir, povratka kalendara 13 luna 28 dana.

"UJEDINJENI PREKO ZASTAVE MIRA U STVARANJU BOLJEG SVIJETA", dr. Alicia Rodríguez, Predsjednica Međunarodnog Odbora Zastave Mira.

"Ova osebujna ZASTAVA MIRA ima tri crvena kruga unutar većeg prstena / kružnice sa podlogom bijele boje. Boja krugova i kružnice u Zastavi Mira je tamno crvene ili magenta boje, simbolizira boju krvi, koji je ista za sve ljude. Gornji krug predstavlja duhovnost, koja objedinjuje istinu o svim religijama, svi smo ujedinjeni kroz univerzalno - svi se mogu pridružiti zastavi Mira, bez obzira na religiju i vjerovanja. Dva kruga predstavljaju umjetnost i znanost. Prsten koji okružuje tri kruga predstavljaju kulturu, ujedinjenje umjetnosti, znanosti i duhovnosti."

Zastavu Mira je pokrenuo vizionar i umjetnik Nicholas Roerich zajedno sa svojom ženom Helenom kao univerzalni simbol mira – koji sve ujedinjuje kroz mirovni pokret "Mir kroz kulturu", u kasnim 1920. godinama. 1935. godine se ostvarilo i potpisivanje Roerichovog sporazuma za mir, a zastava Mira proglašena kao službeni simbol Mira kroz kulturu. Zastava Mira je također i službena zastava kalendara / sinkronara 13 luna 28 dana, pokreta za mir i promjene kalendara, zastava Dana izvan Vremena, te službeni simbol Pax kulture. Simbol Zastave Mira je također obišao planetu Zemlju 144 puta na ruskoj letjelici i postao PRVA PORUKA MIRA ODASLANA IZVAN GRANICA PLANETE ZEMLJE.

Više o meditaciji i Zastavi Mira možete pročitati na blogu i facebook stranici:
http://vesnasantak138.blogspot.com/
http://www.facebook.com/mayanski.kalendar

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: