DRAGON ZVUČNA KUPKA

...gongova i šamanskih bubnjeva

Dragon zvučna kupka u ovom terminu, posvećena je iscjeljenju sedme čakre- krunske. Taj centar nas povezuje sa božanskim izvorom, i sa našim višim Ja.
To je i idealan završetak rada za ovu godinu da se prije Božića i Nove Godine izdignemo i steknemo uvid kako si želimo ostvariti aktivnosti u idućoj godini. Radit ćemo i na jačanju hrabrosti i na pojačavanju i poboljšanju realizacije želja.

Bubanj ima veliku sposobnost uvođenja ljudi u trans i stanja euforije, jača osjećaj jedinstva i povezanosti sa drugima. On je istovremeno simbol našega duha, kao i pomoćno sredstvo koje nas povezuje sa njim. Zbog načina izrade i ceremonije inicijacije i posvećenja šamanski bubanj je živi bubanj koji ima izuzetno veliku snagu i sposobnost iscjeljivanja.

Gong je čaroban iscjeliteljski instrument i u toj primjeni postoji oko 5000 godina. Izvor njegova zvuka je iz svemira, te tako spada u najsnažnije instrumente na svijetu. Postoji više vrsta gongova. Svaki iscjelitelj, u skladu sa svojim afinitetima i potrebama primjene, bira sa kakvim i sa koliko će gongova raditi iscjeljenje.

Zvukovi i vibracije ovih drevnih instrumenata u rukama dva iskusna iscjelitelja i učitelja će pomoći našoj duši da se usmjeri prema unutra, u dubinu vlastitog bića. Pomoći će joj povezivanje sa srcem i vlastitom iscjeljujućom snagom koja je u svakome od nas, potičući snage samoiscjeljenja našeg emotivnog, mentalnog i fizičkog tijela.
Seanse zvukom bi bilo dobro provoditi u kontinuitetu, u okviru skupnih i individualnih tretmana.

Što Vam je potrebno za terapiju:
1. Najavit se kod Zorana 091 2308059 ili Luke 098 220 595
2. prostirka, pokrivač i po potrebi mali jastučić
3. bočicu vode koja će primiti vibraciju ove kupke

Nedjelja 20.12.2015. od 18 do 20 sati , 
Waldorfska škola u Zagrebu, Jakuševačka 6

Voditelji:

Zoran Tepurić šamanski iscjelitelj i majstor - učitelj
Luka Merlin iscjelitelj i majstor – učitelj
Donacija od 50-100 kuna. https://www.facebook.com/dragonkupka