SISTEMSKE KONSTELACIJE - UVODNI SEMINAR (I i II modul)

NLT - Konstelacije seminar
NLT - No Limit Therapy. Terapija bez limita novi je pristup rješavanju duboko nesvjesnih uvjerenja i problema. Lidija Delić, osnivač je NLT-a kao spoja svih znanja i iskustava nakon 25 godina istraživanja i dubokog rada na vlastitoj transformaciji. Rezultat terapeutskog rada ovisi o razini svjesnosti i otvorenosti terapeuta i razini svjesnosti i otvorenosti klijenta. Činjenica je da smo ograničeni uvjerenjima i činjenica je da ne možemo znati granice naših mogućnosti, jer uvijek se nalazimo u točci sada i ovdje. U svakoj sekundi u nama se događa tisuće mikro procesa i u svakom trenu imamo novu i drugačiju točku ovdje i sada. Znači da imamo i novu mogućnost.

Dvodnevni seminar namijenjen je jednako onima koji žele upoznati konstelacijski rad i onima koji su se već susreli sa sistemskim konstelacijama. Fokus seminara je na osvještavanju svojih unutarnjih dubokih dijelova od kojih smo sazdani. Kroz niz vježbi polako i sigurno ćete upoznavati svoje vlastite naučene obrasce, svoja ograničenja i uvjerenja.
Spoznajom ući ćete u proces vlastite transformacije. Vaše tijelo pohranjuje sve doživljene emocionalne reakcije i ti pohranjeni "naboji" formiraju određene obrasce koje ponavljamo i koji nam stvaraju probleme u životu. Ti obrasci su naša vlastita ograničenja i kočnica prema potpunom osjećaju slobode. Svako nesvjesno reagiranje u određenoj životnoj situaciji govori o nerazriješenom unutarnjem konfliktu.

Namjera seminara je da nevidljivi osobni dijelovi postanu vidljivi, i da osjetite svoje vlastite dijelove. Igranjem uloga u sistemima, razvijaju se i otkrivaju vlastite teme i procesi, pri čemu se problemi, napetosti, zapletenosti, negativni osjećaji iznose na vidjelo. Kroz niz vježbi upoznati ćete sami sebe i prepoznati ćete vlastite naučene obrasce ponašanja. Osobni razvoj svjesnosti rezultira promjenom ponašanja. Nakon toga više ništa nije isto. Točnije, oko nas je sve isto ali naša percepcija daje novu dimenziju.

ZAGREB: 06.02. - 07.02.2016. od 10:00 - 17:00h (pauza za ručak od 13:00 - 14:00)
OPATIJA: 12.03. - 13-03.2016. od 10:00 - 17:00h (pauza za ručak od 13:00 - 14:00)

TEME:
SUBOTA
• Povijest konstelacija
• Uvod u konstelacijski rad (ljudski faktor, prostor i vrijeme)
• Ritualne rečenice
• Niz vježbi u paru ili grupi ( rad sa svojim dijelovima, dileme, zahvalnost... )
• Meditacija
NEDJELJA
• Moje tijelo - moja intuicija - moj putokaz (vježba)
• Genogram - osnove izrade genograma i rad sa genogramima
• Medicinski kotač - vježba
Indijanski narod je smatrao da su svi putevi našeg života usko vezani uz velike sile i moći čija se energija može koristiti za našu dobrobit. Korištenjem kotača koji djeluje na više razina spoznat ćete u kojoj ste fazi svoga životnog ciklusa.

Sve što Indijanac radi je u krugu, a to je zato što snaga svijeta uvijek djeluje u krugovima, i sve pokušava biti okruglo. Nebo je okruglo, čuo sam da je i Zemlja okrugla, a takve su i sve zvijezde. Vjetar, kad je najmoćniji, vitla. Ptice grade gnijezda u krugovima, jer njihova je vjera ista kao i naša. Čak i godišnja doba u svojoj izmjeni čine veliki krug i uvijek se ponovo vraćaju tamo gdje su bila.
Crni Los, Oglala Sioux

CIJENA I PRIJAVE:
Cijena dvodnevnog seminara iznosi 800 kn (u cijenu nije uključen pdv). Prijaviti se možete putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem mobitela: 099/2215-444 (kontakt osoba Mario). U prijavi navesti za koji se grad prijavljujete.

VODITELJ: Lidija Delić,voditelj sistemskih konstelacija, fitoaromaterapeut, aromaterapeut (IFPA međunarodni certifikat)