Afrički šamanizam- put do mudrosti

18h Predavanje
Drevna civilizacija je dobro znala kako koristiti sve resurse iz prirode da bi popravili svoj život. Koliki je aktivan i veliki utjecaj predaka na naš život?
Što treba učiniti da bi život bio bolji, zdraviji, ispunjeniji...?
Što učiniti da podsvjest radi kvalitetnije za nas? Kako privući sreću, razne dobre stvari u naš život?
Snaga i ljepota drevnih znanja i mudrosti te njihova vrijednost i način korištenja u 21 stoljeću.
Puno više na predavanju

19h Šamansko putovanje sa šamanskim bubnjevima

Ovo šamansko putovanje aktivirati će povezivanje sa svojim vodstvom da bi se dobili dublji uvidi u svoj život i određene situacije.

Uz to će se aktivirat energije vitalnosti i imuniteta pa će prisutni moći raditi na fizičkoj, emocionalnoj ili mentalnoj razini problema. Bubnjat će se u tri ili više ciklusa tako da će osobe moći proraditi više tema.

Šamanski bubanj
Bubanj ima veliku sposobnost uvođenja ljudi u trans i stanja euforije, jača osjećaj jedinstva i povezanosti sa drugima. U šamanskom radu iscjeljitelj koristi bubanj kako bi harmonizirao energetsko polje osobe, uskladio titraje pojedinih čakri, ojačao auru. Također će putem rezonance ojačati unutarnji ritam osobe. Na psihofizičkoj razini govorimo o jačanju imuniteta, cčme se potiču snage samoiscjeljenja.

Uz zvuk i vibracije šamanskog bubnja dolazi se do dubokih transformacija u osobi. Prisutni mogu raditi na fizičkoj, emocionalnoj ili mentalnoj razini problema.
Zbog načina izrade i ceremonije posvećenja šamanski bubanj je živi bubanj koji ima izuzetno veliku snagu i sposobnost iscjeljivanja, oslobađanja od negativnih energija, rješavanja raznih životnih problema i dr.
Time on postaje živi bubanj koji ima izuzetno veliku snagu i sposobnost za iscjeljenje, oslobađanje od negativnih energija, rješavanje raznih životnih problema i dr.
Više o šamanskom bubnju možete pročitati na www.zlatnilotos.com.

RIJEKA - Ul. Blaža Polića 2/IV Subota 19.3.2016.

Što vam je potrebno (preporuka):
1. prostirka, deka i po potrebi jastučić
2. boca vode koja će primiti vibracije bubnjeva
3. Informacije i prijave na 0912308059

zoran-tepuric

Voditelj: Zoran Tepurić Fayori se već više od dvadeset godina bavi raznim duhovnim i iscjeljujućim tehnikama. Učitelj je više spiritualnih i iscjeljiteljskih tehnika.
Šamanizam je počeo učiti od 1999. god. U desetak navrata je boravio u Brazilu i Nigeriji gdje je učio od šamana i gdje je prošao više desetaka šamanskih inicijacija u drevno znanje Ifa i Oriše.
Prije deset godina postao je Babalawo, (otac svih tajni) od kada počinje njegov samostalan rad, kao šamana i kao svećenika Ifa.

Od tada počinje njegov intenzivniji rad na širenju šamanskog znanja, kroz divinacije, šamanske rituale, podučavanje rada sa energijama prirode, radionice izrade šamanskog bubnja, radionice bubnjanja i dr.Zainteresirani za individualne konzultacije ili tretmane trebaju se prijaviti do petka 18.3. zbog dogovora o terminu na mob: 0912308059.