Sal Rachele u Zagrebu!

Dragi naši, sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na radionicu Sal Rachele-a,našeg najprodavanijeg autora. Kada, gdje, i što će se raditi?

Radionica - Kako transformirati svoj život
1-dnevni intenziv sa Sal Rachele-om
Subota, 23.04.2016., od 10:00h do 18:00h u Zagrebu.
(adresa će biti javljena sudionicima)

Ova sasvim nova Salova radionica će se fokusirati na točno ono što je potrebno kako bi stvorili prave, vidljive promjene u vašem svakodnevnom životu, koje će odraziti vas, prekrasno duhovno biće.

Nije dovoljno jednostavno odlaziti na duhovne događaje ili ići na terapiju jednom tjedno. Dok to može biti korisno, to ne označava duboku transformaciju u vašem načinu životu. Bez duboke unutarnje promjene, gotovo je nemoguće stvoriti neke značajne vanjske promjene.

U ovoj radionici fokusirat ćemo se ne samo na vaše najdublje sustave vjerovanja, već ćemo i istražiti praktične načine korištenja vaše nove svijesti i integriranja vašeg prosvijetljenijeg stanja u posao, odnose, zdravlje, obitelj i bilo koja druga područja koja je potrebno mijenjati. Dođite i budite spremni vidjeti stvarne pozitivne promjene u vašem životu.

sal-rachele 1
Sal Rachele je učitelj, iscjelitelj, mistik, sa gotovo 40 godina iskustva u razvoju ljudskih potencijala.

Autor je knjiga "Integracija Duše", "Proročanstvo: Buđenje Planeta Zemlje 2012 -2030", "Zemljine Promjene: poruke kanalizirane od Utemeljitelja", "Život na rubu dimenzija - drugo izdanje" i njegove najnovije knjige, „Prava povijest Zemlje".

Sal je suosnivač Sananda Mystery School, online dopisnog tečaja vođenog od Lord Sanande, Isusove nadduše.

Sal provodi mnogobrojne radionice i seminare diljem svijeta na temu iscjeljenja i uzačašća.
Njegova metoda „Iscjeljivanje vremenskom linijom" je jedinstveni oblik terapije koja omogućava duši da izliječi traume iz ranog djetinjstva ili prošlih života.

Sal je također ostvareni pijanist, sa nekoliko snimljenih orginalnih meditativnih snimaka.
Za više informacija o Salu posjetite www.salrachele.com.

Prijavite se na donju prijavnicu ili nas kontaktirajte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 095-5117-398 da biste rezervirali svoje mjesto ili dobili detaljne informacije o radionici.

Cijena: 
490kn za prijave/rezervacije do 10.04.2016. (uplata na dan radionice)
570kn za prijave/rezervacije nakon 10.04.2016. ili na dan radionice.

"Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu." –Gandhi