Buđenje ženske energije

S veseljem vam najavljujemo grupni zvučni gong tretman uz vođenu meditaciju "Buđenje ženske energije".
Namijenjen je kako ženama tako i muškarcima, jer i jedni i drugi u sebi nose i žensku i mušku energiju.

Meditacija uz gongove će se održati
u Zagrebu, Ljudevita Jonkea 6, II kat
u petak 8.4.2016. s početkom u 19 sati.
Preporučena donacija za sudjelovanje iznosi 80 kn.

Kroz meditaciju buđenja ženske energije vodit će vas Larisa Mravunac, Moon Mother.
Izvođači gong meditacije su zvukoterapeuti Karmen Malin i Zoran Malin.

Metodu buđenja Ženske energije osmislila je Miranda Gray, i vodi ga zajedno s Moon Mothers širom svijeta.

Buđenje Ženske energije je put transformacije i iscjeljivanja ženskog načela. Pomaže ženama da postupno iscijele i uravnoteže obrasce i blokade unutar njihove cikličke prirode, te da se njihova ciklička priroda ispuni ljubavlju, skladom i samoosnaživanjem.

Buđenje Ženske energije je za žene put samorazvoja i duhovnog razvoja, put buđenja njihove istinske ženske prirode. Pomaže ženama da rastu u samoprihvaćanju, ljubavi prema sebi i osnaživanju, te da izraze ljepotu svoje istinske ženstvenosti i pokažu svijetu svrhu svoje duše.

Muškarci jednako kao i žene trebaju iscjeljivanje i ponovno buđenje Božanskog ženstva. Muškarcima treba iscjeljivanje krivnje, povrijeđenosti, odbacivanja, ograničenja i iskrivljenih očekivanja onoga što mogu očkivati od žena u svojim životima, i od odnosa i odgoja koje su imali u prošlosti.
Muškarci također trebaju otpuštanje i iscjeljivanje od msakuliniziranog društva koje iskrivljava i ranjava muške energije.

Veza s Božanskim Ženstvom muškarcima donosi cjelovitost, svrhu, vrijednost, unutarnji mir i odmjerenu samouvjerenost, samopoštovanje i snagu.

U meditaciji ćemo biti podržani zvucima gonga, koji je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Ukratko... pročišćava nas i približava sebi samima.
Slušanjem opuštajućih i iscjeljujućih zvukova ovih prekrasnih tradicionalnih instrumenata preplavit će nas nova kreativna i stvaralačka snaga, a u svoj život prizvat ćemo ozračje sigurnosti, zaštite, suosjećanja, optimizma i obilja na svim razinama.

Osim prostirke za ležanje (ili vreće za spavanje), te boce vode ili čaja, molim vas da sa sobom ponesete i nešto za pojesti nakon meditacije (voće, šakica orašastih plodova, čokolada, slatki ili slani zalogajčići, ili ono što vam najbolje odgovara za pojesti "iz ruke".

Nakon meditacije zajedno ćemo se počasiti hranom koju donesemo.

Također, molim vas da još dodatno ponesete sljedeće:

Žene:
- lučicu (malu svjećicu)
- dvije male zdjelice (nezapaljive i vodonepropusne; jedna je za vodu, a druga za svijeću)
- šal ili maramu za ogrnuti se

Muškarci:
- Komad bijelog konca duljine oko 30 cm

Zbog ograničenosti prostora prijave su OBAVEZNE na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 098 1863 848 ili
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 095 639 2035.

Veselimo se susretu i lijepo vas pozdravljamo.

Dobro nam došli!
Srdačan pozdrav ☾