Sal Rachele dolazi u Split!

Cjelodnevna radionica Sal Rachela

IZGRADNJA VAŠEG SVJETLOSNOG TIJELA
subota, 30. travanj 2016. od 10.00 do 18:00
mjesto: STUDIO ONE, ulica Gradiščanskih Hrvata 16, Split ( www.yogasplit.com )

Ovo je nova radionica Sal Rachela u kojoj će kroz praktične procese detaljno objasniti kako se postiže fizičko uzašašće u više dimenzije vašeg bića. Fizičko uzašašće je oduvijek postojalo, ali samo za nekoliko odabranih jogija, a sada je dostupno mnogima na duhovnom putu.
Ova radionica uključuje meditacije i kanaliziranje sa Utemeljiteljima.

Cijena: 75 eura
Potrebna prijava na 098 710 300 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

- OSOBNE KONZULTACIJE SA SAL RACHELOM -

Sal provodi vrlo zanimljiv način osobnih konzultacija gdje počinje sa općenitim "čitanjem" evolutivnog puta Vaše duše, te svrhom i misijom vašeg života, a zatim se koncentrira na vaša pitanja. Pitanja mogu biti osobna (zdravlje, djeca, partneri, posao, roditelji, duhovni put) ili univerzalna pitanja. Koristi se iscjeliteljskim tehnikama u svrhu bilo kojeg razrješenja vaših blokada, te kanaliziranje njegovih duhovnih vodiča.
(više na http://www.salrachele.com/readings.htm)

Ponijeti sa sobom nešto da možete snimiti cijele konzultacije!
Slobodnih je još nekoliko mjesta.

Cijena: 60 min - 75 eura + 15 eura prijevod
mjesto održavanja osobnih konzultacija - javit ćemo na vrijeme!

Potrebna prijava na 098 710 300 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

sal-rachele 1Sal Rachele - učitelj, iscjelitelj i mistik, sa preko 35 godina iskustva u poučavanju o ljudskim potencijalima. Autor je knjiga: "Prava povijest Zemlje", „Integracija Duše", „Buđenje planete Zemlje 2012–2030.", „Zemljine promjene i 2012." i „Život na Rubu Dimenzija". Izdao je nekoliko e-knjiga, članaka i kanaliziranih poruka od prosvjetljenih ET-a i uzašlih majstora.
Sal je suosnivač „Sananda Mystery School" škole misterija, online tečaja-radionice rađenog po primjeru Lorda Sanande, nadduše Isusa. Sal vodi brojne tečajeve i radionice diljem svijeta na temu iscjeljivanja i uzdizanja.
Njegovo „vremensko iscijeljivanje (TLHL)" je jedinstvena forma terapije koja pruža duši da zacijeli traume i rane iz ranog djetinjstva i prošlih života. Sal je također uspješan pijanist, sa nekoliko snimaka originalne glazbe za meditacije.

RECENZIJA:
''Sal Rachele i Utemeljitelji vode vas na čudesno putovanje starim civilizacijama, razinama vaše duše, vanzemaljskim pomagačima i Zemljinim promjenama u nadolazećem periodu. Vrijeme je za buđenje, dragi moji jeste li spremni?
Fascinantno i uzbudljivo do same kore vašeg bića.''
KREŠIMIR MIŠAK

Copyright © *2016. SMART VISION centar*
Smart Vision centar
Karlović Vinka 14a Nedeličće, Čakovec
www.smartvision.hr
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tel.: 098 710 300