Poziv za ŠKOLU SAMOOSTVARENJA 2016.

Bez obzira tko ste i u kojem stadiju svog života, vi ste kao ruža koja je još uvijek pupoljak. Vaš cvijet ima tisuću prekrasnih latica koje još nisu otvorene, koje svijetu još nisu pokazale svoju ljepotu, koje još nisu poklonile svoj predivan miris i koje rosa ljubavi još nije pomilovala.

Pridružite nam se na Školi na kojoj ćemo zajedno otkrivati vašu istinsku prirodu, na kojoj ćemo vam pomoći sve više živjeti u svom prirodnom stanju kreativnosti i jasnoće uma. Ovo je stanje u kojem spontano otpuštamo nesigurnosti koje nas koče i zakrivaju našu unutarnju sreću, i u kojem bolje čujemo svoje unutarnje mudro vodstvo koje je uvijek s nama i s kojim nikada nismo sami i izgubljeni.

Škola samoostvarenja je dizajnirana tako da vam kroz opuštene razgovore o svakodnevnom životu, bez posebnih metoda i tehnika, već kroz produbljivanje razumijevanja našeg Uma, Svijesti i Misli (tzv. Tri principa) donese uvide i spoznaje o sebi i životu, osjećaje povjerenja i mira, ljubavi i inspiracije, kao i bilo što drugo što vam je potrebno kako bi se vaše latice sve više otvarale i poklonile sebi i svijetu jedinstveni izražaj Sebe.
Ako ste ikada željeli sebi pokloniti nešto vrijedno, ova škola je možda upravo to.


Voditeljica: Romana Đekić

romana djekicRomana je učenica života, istraživačica svijesti i življenja iz dubljih razina bića. Na usluzi je onima kojima je potrebna pomoć na njihovom putu iscjeljivanja, otkrivanja i kreiranja. Kroz jednostavne i opuštene razgovore o životu i Tri principa stvaranja, Romana će vam pomoći u otpuštanju ograničenja kojima sebi uskraćujete biti prekrasno biće koje uistinu jeste i živjeti život koji uistinu zaslužujete.

Prije sadašnjeg načina rada, bavila se pomaganjem kroz homeopatsko liječenje. Nakon 8 godina prakse u kojoj je uživala i iz koje je proizašla i njena knjiga Homeopatija za svakoga, susrela se s učenjem o Tri principa. Ono joj je otvorilo nove dimenzije bića i postojanja. Vidjevši neograničene potencijale za čovjeka i čovječanstvo koje razumijevanje principa Uma, Svijesti i Misli otkriva i donosi, posvetila se prenošenju tog razumijevanja.

Romana trenutno radi u Hrvatskoj i inozemstvu. Drži individualne konzultacije, grupne seminare te je mentorica i povremena predavačica u školi za voditelje Tri principa u Dublinu i Londonu (The Insight Space - Three principles facilitator training), u kojoj je i diplomirala.

Trajanje 14.5 – 27.11.2016. (ljeto slobodno)

Sve informacije o školi, o Tri principa i o voditeljici pronađite na:
http://romanadekic.com/skola_samoostvarenja.php

Dobrodošli!

 

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: