Kognitivno kreativna radionica: Moj život

Kognitivno kreativna radionica u Mix media tehnici usmjerena na obilježavanje važnih trenutaka u životu na kreativan i jednostavan način.

Listajući časopise, magazine ili reklame zasigurno naiđete na neke Vam drage slike ili motive koji Vas zovu...slobodno ih istrgnite i donesite na radionicu na kojoj ćete SLAVITI svoj život i važne mu trenutke.

Nakon opuštanja i koncentriranja na tu i sada, krećemo u akciju izražavanja.
Pregledavajući gomilu papira i slika, izabrat ćete si one koja Vas "zovu", koje Vam se sviđaju. Ukomponirat ćemo ih s adekvatnim akrilnim bojama, markerima, scrapbooking papirima i motivima, zandoodling detaljima i Vašim simbolima! Sve to zajedno spojit ćemo u jednu sliku.

Naučit ćete:
- kako ukomponirati akrilne boje i scrapbooking papire
- dodavati i oduzimati elemente sa slike
- kako sve elemente spojiti u jednu cjelinu
- osnove Zendoodlinga
- rad s akrilnim bojama
- korištenje markera, gel penova,

U cijelom procesu naučit ćete cijeniti možda malo više svoj život i sami sebe; jer stvorit ćete sliku sami, crtajući rukom (svatko ovoliko može) i ujedno ćete se usmjeriti na par pozitivnih događaja u životu.

Život nas često tjera i ne stignemo predahnuti i cijeniti ga, vrijeme je da u ova 2 sata odaberete par važnih Vam trenutaka i zabilježite ih.

Kada ste to zadnji put učinili.

Sav materijal osiguran, rad nosite kući.
Ugodna i podražavajuća atmosfera osigurana :-)

Radionica se odvija u subotu, 7.5. od 16-18h u centru grada, Preradovićeva 18.

Cijena je 130,00 kn po osobi.

Radi se u malim grupama do maksimalno 10 ljudi.

Za sva pitanja i rezervacije pišite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

TEČAJ VODI:

Tečaj vodi Suzana Antonić, dipl. soc. radnica s velikim iskustvom u vođenju radionica, kreativnom stvaralaštvu u kombinaciji s kognitivnim tehnikama. Svoj profesionalni rad usmjerila je na poticanje kreativnosti i osobnog rasta. Do danas je savladala mnogobrojne kreativne i hobističke tehnike te ih u radu kombinira s poznavanjem socio-psiholoških vještina i metoda te kognitivnih vježbi. Suosnivačica je Omnes Artes d.o.o.-a, putem kojeg vodi kreativne radionice i druge projekte. Trenutno su joj najveći interes spoznajno kreativne radionice; podrazumijevaju kombinaciju kognitivnih, socio pedagoških i kreativnih metoda kojima sudionici radionica bez otpora dolaze do spoznaja o vlastitom načinu razmišljanja, barijerama koje ih koče te uvode nove obrasce razmišljanja. Posebice joj je veliko zadovoljstvo, ljudima koji nisu primili kist il' napravili nešto kreativno još od djetinjstva, omogućiti da se odvaže i ponovno osjete zadovoljstvo i radost koje kreativno izražavanje donosi.

Upišite se ovdje na naš newsletter listu: