Duhovna akademija, jesen 2016.

Plan i raspored tečajeva, radionica i studija, Duhovna akademija, jesen 2016.

Kraj je ljeta i pravo vrijeme da vas obavijestimo o programu rada i aktivnosti u Duhovnoj akademiji za jesen 2016. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se javite Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Program je bogat, a vjerojatno će biti i nekih dodataka. O tome ćemo vas obavijestiti na vrijeme. Za sada šaljemo okvirni raspored planiranih btečajeva, seminara i studija.

JYOTISH STUDIJ
Slovenija, voditeljica Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., krajem devetog i početkom desetog mjeseca otpočinju sve tri godine jyotish studija. Informacije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Hrvatska, voditeljica Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., također kraj devetog i početkom desetog. Informacije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

INTEGRALNA MEDITACIJA
Osnovni tečajevi
Nova Gorica, 01.-02.10.2016.
Zagreb, 08.-09.2016.
Maribor, 04.-05.11.2016.

Tečaj Ubrzanja
20.-23.10.2016. (mjesto će biti objavljeno naknadno)

ŽIVOT-SMRT-ŽIVOT
Vikend seminar
29.-30.10.2016. (mjesto će biti objavljeno nakndano)

VIVEKA SEMINAR
Jednodnevna priprema za proces dekonstrukcije iluzije
15.10.2016., Zagreb

Voditelj tečajeva Adrian P. Kezele. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

NEODANCE
Prvi i drugi stupanj (Ples prirode i Ples svijesti), Zagrebu, tokom jedanestog mjeseca. Voditeljica Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Treći stupanj (Sadashiva), 29.12.2016.-01.01.2017.

25 GODINA DVOSTRUKE DUGE
Početkom dvanaestog mjeseca najavljujemo radnu proslavu obljetnice nakladničke kuće koja je mnogima pomogla u promjeni života na bolje.

Srdačno vas pozivamo da nam se pridružite na nekom od tečajeva, radionica ili predavanja. Svaki od ovih događaja najavit ćemo u posebenim mailovima ili tekstovima na našim web stranicama. Vidimo se!

S ljubavlju,
DA tim

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu!
Priručnik rada na sebi bez gubitka vremena ''Život u praksi... početak harmonije''Maja Cavrić - Maya
Knjiga će vam stići na mail...