Viveka seminar, Zagreb, 15.10.2016.

U subotu, 15.10.2016., u Zagrebu ću održati jednodnevni Viveka seminar. Pozivam vas da mi se pridružite na ovom jedinstvenom događaju. Kotizacija za seminar je samo – 150 kn (20 eura), a provest ćemo cijeli dan u razgovorima o cilju duhovnog puta, legendarnom prosvjetljenju, dekonstrukciji iluzije te zaboravljenoj vještini VIVEKE.

Viveka je relativno česta riječ u duhovnim krugovima koji imaju poveznice s jogom, međutim razumijevanje njenog značaja je nejasno. Po prvi put objasnit ću viveku na predavanjima, oslanjajući se na stari tekst Viveka Chudamani kojemu je autor Adi Shankara. Međutim, primjena viveke ne zahtijeva proučavanje indijske filozofije – ona je vrlo prirodna i zapravo je dio ustroja naše svijesti. U biti, viveku svatko od nas može otkriti sam – što se i radi tokom procesa dekonstrukcije iluzije.

Ako se osjećate spremni za istraživanje područja IZVAN granica iluzije, ako ste umorni od priča i duhovnih konstrukcija, a ipak osjećate da vaša potraga nekako mora završiti - možda baš sada, baš ovdje - posvetite jedan dan slušanju i razmišljanju o viveki i prosvjetljenju.

Detaljniji opis i raspored Viveka seminara je objavljen na mojim stranicama. Pročitajte članak i prijavite svoj dolazak!

Vidimo se!
Adrian

PS
Sudjelovanje na Viveka seminaru je preduvijet za višemjesečni proces dekonstrukcije iluzije čiji početak je planiran za jedanaesti mjesec. Svi oni koji su za to zainteresirani (nakon čitanja moje knjige "Uklanjanje faktora karme" i ljetne serije članaka o dekonstrukciji iluzije) na seminaru će dobiti sve daljne naputke, a dogovorit ćemo i skupine u kojima ćemo raditi.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.