3 Kako poboljšati odnose s roditeljima?

Roditelji su naš korijen, naša baza i na njima smo mi izgrađeni. Naša dominantna strana tijela pokazuje naš odnos prema ocu, a nedominantna prema majci. Posebno smo vezani uz majku jer nas je nosila 9 mjeseci i za to vrijeme upoznavala sa svijetom koji nas čeka poslije rođenja.
Odnos prema roditeljima je ključan u našem razvoju i rastu. Preko roditelja ide odnos prema poslu, novcu, obilju i još mnogo toga.

Često smo opterećeni odnosom roditelja prema nama u našem djetinjstvu. To je samo okvir koji smo sami izabrali. U tom okviru se nalaze i strahovi roditelja.
Ovisni smo o tim strahovima jer su nam nametnuti. Da bismo bili istinski slobodni, potrebno je te strahove počistiti iz sebe.

Postoji više načina kako to napraviti. O uspješnim načinima čišćenja strahova i time poboljšanjima odnosa s roditeljima što u konačnici znači poboljšanje vlastitog života možete saznati u nedjelju, 23. listopada u 18 sati u prostorijama Adhare, Antunovac 27.

Možete naučiti zašto je važno ne staviti se u bilo kojem kontekstu iznad roditelja. Time se pobrka redoslijed energija i napravi blokada u našem uspjehu na bilo kojem polju.
Čišćenjem prepreka u odnosu prema roditeljima otvaraju se velika vrata stabilnosti u odnosima prema svemu što nas okružuje, a posebno odnosima s djecom. Jednostavno se odnos nepoštivanja prema roditeljima s nas preseli na djecu. Mijenjajući svoj odnos prema vlastitim roditeljima, mijenjamo odnos djece prema nama.

Ivan Modrušan je slijepi voditelj koji vas upućuje u tajne kako se nositi s nepotrebnim i stresnim osjećajima u odnosu prema roditeljima. Kad je izgubio vid, shvatio je da su osjećaji važni i da su doprinijeli tom problemu. Naučio je kako ih rješavati, napisao knjigu "Kako oprostiti?" i sada svoje spoznaje dijeli na radionicama koje je sam nazvao: Počistite Emocionalne Traume u Školi Emocionalne STabilnosti.

Škola je počela i ovo je treći termin gdje se uči čišćenje odnosa prema roditeljima.
Svaki termin obrađuje jedno područje na kojem su osjećaji važni. Svaki termin je poseban i može se doći na njega neovisno o drugim terminima.

Više o samoj školi možete naći na stranicama www.ivanmodrusan.com/blog/ a o detaljima možete pitati putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.