Radionica Mapa vizije

Ponekad je teško znati u kojem smjeru krenuti,
ponekad je teško pronaći vrijeme za mirno razmišljanje,
ponekad je teško naći način komunikacije sa samim sobom.

Bombardirani uputama što moramo, što "bi trebalo", strahom pred sutrašnjicom postajemo blokirani, inhibirani za akciju i za kreativnost.
Početak godine prepun je novogodišnjih odluka (kojih se najčešće ne držimo), osjeća se u zraku novi početak.

Započnite Novu 2017. za koju kažu da je godina manifestacije, godina stvaranja, upravo stvaranjem; na radionici MAPE VIZIJE 28.1.2017. od 17-20h ili popularno zvane Vision board, koja će Vam pomoći da u miru promislite, vizualizirate, osvijestite i izrazite vlastite snove, želje i postavite konkretne namjere i s njima postavljene aktivnosti.

Ovom kognitivnom radionicom dajte si vremena i pravo da postavite cilj, namjeru i akcijske korake te ih začinite komunikacijom sa svojom kreativnom stranom. Tako ostvarite komunikaciju sa cijelim svojim bićem.

Upravo na mlađak, mladi mjesec koji je kažu idealan za postavljanje novih namjera, radit ćemo par vježbi i vizualizaciju, odlučiti se za jedan određeni cilj, postavili par ključnih pitanja (koja ne inhibiraju već potiču) i napraviti akcijski plan za taj cilj. Ovaj dio radionice traje oko pola sata, 40 min da bismo nakon toga vrijeme proveli u druženju i igri s motivima iz raznih novina, ilustracija i scrapbooking papira. Ideja je da se u tijeku traženja odgovarajućih motiva povučete u sebe koliko Vam to odgovara, odnosno družite s drugima ukoliko Vam je to draže.

Cijena ove radionice je 77,00 kn i osigurava:
- sav potreban materijal koji uključuje slike iz magazina, podlogu za izradu, olovke, markere, ljepila i slično (naravno ukoliko imate posebnu sliku, motiv koji biste rado uključili u svoju mapu vizije, možete ih ponijeti)
- rad za stolom i dovoljno prostora da raširite svoja kreativna krila :)
- vođenu vizualizaciju i ran na akcijskom planu
- trajanje 3h (strukturiranih prvih 30 minuta, a daljnje druženje slobodnije te će sigurno biti onih koji završe ranije)
Manjom cijenom radionice želim osigurati da nas se okupi što više, upozna ili ponovno susretne u lijepom druženju! Oni koji su sudjelovali na tečaju "Afirmacijskog slikanja" osiguravaju 10% popusta.
Radionica je namijenjena svima; onima koji misle da su kreativni, koji misle da to nisu (iako svatko može biti kreativan), onima koji znaju što žele ili onima koji "se traže".
Sudjelovanjem na ovoj radionici možete odlično započeti 2017. i odlično se zabaviti, postaviti koji novi cilj u životu i možda steći nove prijatelje. Nakon početnog strukturiranog rada, radionica je nakon prvih pola sata ustvari ležerno druženje, najčešće žensko, no naravno svi su pozvani :-)
Izradom mape vizije poslat ćete poruku sami sebi i imati podsjetnik na cilj koji ste si zadali, čak i nakon par mjeseci kad vas već ponesu drugi zadaci, izazovi i svakodnevica. Niz malih odluka donose velike promjene u životu! Zamislite koju promjenu najviše želite ostvariti i pretočite je u mapu vizije.
Svatko je drukčiji i svatko to radi na svoj način; neki su slobodniji u izražavanju i imaju već cilj u glavi, dok ga drugi slobodnom kreativnošću i izražavanjem, opuštanjem i vizualizacijom trebaju tek otkriti. Svi su dobro došli!

Plaćanje na početku radionice ili ranije uplatom na račun.
Zaštitne pregače osigurane.

Prijave na mail ili mob. Za sva dodatna pitanja, tu sam :-) Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mob 0915542020 ili pak na Facebooku
web: http://omnesartes.net/mapa-vizije/
pratite i FB event: https://www.facebook.com/events/1233439350072301/

FUN FACT;
radionica se odvija upravo na 28.1.2017. koji je i KINESKA NOVA GODINA!
Možda nam i to da dodatnu energiju!

Radionicu vodi
Suzana Antonić, dipl. soc. radnica s velikim iskustvom u vođenju radionica, kreativnom stvaralaštvu u kombinaciji s kognitivnim tehnikama. Svoj profesionalni rad usmjerila je na poticanje kreativnosti i osobnog rasta. Još od studentskih dana kreće u potragu za vječitim odgovorima na pitanja o životu, sebi; od yoge, do konstelacija, raznih vježbi koje se tiču spoznaje sebe u tijeku profesionalnog obrazovanja te otkriva brojne self help knjige kao i "Umjetnikov put" te se prepušta kreativnom stvaralaštvu i otkrivanju dijelova sebe za koje nije ni znala da postoje. Do danas je savladala mnogobrojne kreativne i hobističke tehnike te ih u radu kombinira s poznavanjem socio-psiholoških vještina i metoda te kognitivnih vježbi. Suosnivačica je Omnes Artes d.o.o.-a, putem kojeg vodi kreativne radionice i druge projekte. Trenutno su joj najveći interes spoznajno kreativne radionice; podrazumijevaju kombinaciju kognitivnih, socio pedagoških i kreativnih metoda kojima sudionici radionica bez otpora dolaze do spoznaja o vlastitom načinu razmišljanja, barijerama koje ih koče te uvode nove obrasce razmišljanja. Posebice joj je veliko zadovoljstvo, ljudima koji nisu primili kist il napravili nešto kreativno još od djetinjstva, omogućiti da se odvaže i ponovno osjete zadovoljstvo i radost koje kreativno izražavanje donosi.

mapavizije1

mapavizije3