QUANTEC Besplatna analiza Općeg psihofizičkog dobrostanja

QUANTEC (QUANtum TEChnology) je najnapredaniji kompjuterski sistem koji korisnicima nudi interaktivnu biokomunikaciju na daljinu. Instrumentalna biokomunikacija je razmjena informacija između živih organizama i računalnog programa. Taj fenomen koristi Quantec sistem i pomoću diode sa bijelim šumom uspostavlja komunikaciju sa osobnim bio poljem, prepozna moguće smetnji koje su se već pojavile ili bi se mogle pojaviti u bliskoj budućnosti.

Vaša osobna digitalna fotografija dovoljna je za razmjenu informacija. Kao prenosnici informacija u tom procesu služe nam fotoni. Kada se osobno bio polje pohrani na digitalnu fotografiju, svaki biofoton dobiva svoj bračni foton. Znanstveno je dokazano da simultano održavaju kontakt jedni s drugima bez obzira na udaljenost.

Quantec je otvoreni sistem, što omogućuje svakom praktičaru da kreira nove baze informacija i koristi ga na svoj jedinstven način. Baze informacija, odnosno morfološka polja djeluju kroz rezonanciju i vibraciju. Morfološka polja su polja svijesti, to su nevidljivi vibracijski nivoi. Quantec omogućuje rezonanciju između živih organizama i baza informacija i tako korisnik sam sebi nesvjesno odabire vibraciju koja mu je trenutno potrebna, svoj Osobni KVANTNI KÔD.

U vibraciji Osobnog KVANTNOG KÔDA sadržane su informacije morfoloških polja koje Vam ovdje ukratko predstavljam i pozivam Vas da se predbilježite za besplatnu analizu Općeg psihofizičkog dobrostanja.

AETHERIC OILS ▪ Eterična ulja djeluju na tijelo, um i duh. Kreću se kroz međustanični prostor i tjelesne tekućine, povezuju nas s božanskim do dodira s proširenom sviješću.

AFIRMACIJE ▪ Afirmacijama pokrečemo pozitivnu autosugestiju i istovremeno dublje procese transformacije. Namjera svjesnog uma usklađuje se s programima podsvjesnog uma.

ARHETIPOVI ▪ Arhetipovi su univerzalni obrasci ponašanja koji vam mogu, nakon što ih prepoznate, pomoći da bolje razumijete sebe i svoje mjesto u svijetu.

AURA SOMA ▪ Aura-Soma predstavlja prečac između našeg fizičkog tijela, naše zemaljske svijesti i duše. Pomaže nam da se sjetimo tko smo u stvarnosti i zašto smo došli ovdje na Zemlju u ovom vremenu i prostoru.

AUTOAGRESIJE ▪ Uklanja uzroke koji dovode do autoagresivnih samouništavajućih stanja na fizičkoj razini.

AYURVEDA ▪ Ayurveda regulira tri doše, tri psihofizičke energije koje kontroliraju tjelesne funkcije. Da bi čovjek bio zdrav sve tri doše trebaju biti uravnotežene.

BIOCHEMIC TISSUE SALTS (Schüsslerove soli) ▪ Ravnoteža 12 glavnih vrsta tjelesnih soli, tj. minerala koje ljudsko tijelo prirodno sadrži. Održavanje stabilnog metabolizma unutar stanica je ovisno o prisutnosti tih soli u pravom omjeru u tekućini koja okružuje stanicu.

BOLESTI I NJIHOVO LIJEČENJE ▪ Kao početna točka uzima se određeno stanje koje možemo nazvati imenom klasificiranih bolesti i odabiru se informacije potrebne za liječenje iz svih baza podataka.

ČAKRE ▪ Čakre su energetski centri u tijelu i izvan tijela, akumuliraju i distribuiraju energiju po našem tijelu. Ta nam energija pomaže uskladiti duhovno i fizičko.

DETOXIFICATION ▪ Pokreće čišćenje na svim razinama od čišćenja crijeva, raznih uticaja iz atmosfere do čišćenaj na razini duše.

DODACI PREHRANI ▪ Ova baza sadrži informacije energetskih dodataka, ljekovitog bilja, antioksidante, minerale, multivitamine, vitamine, prirodne dodatke i prirodne antibiotike.

ENEAGRAMI ▪ Transformacija najdublje odluke na neurološkom nivou, najdublje unutarnje slabosti, vodi nas do najveće osobne snage.

ENERGIJSKA TIJELA ▪ Temelji se na raznim energetskim tehnikama kao što je Reiki, Ho'oponopono.

ENZIMI ▪ Enzimi upravljaju kemijskim procesima u pojedinačnim organima kod čovjeka, životinja i biljaka. Zovu ih još i fontana mladosti, obnavljaju energiju, potiču veću izdržljivost i imunitet.

FREKVENCIJE ▪ Temelji se na frekvencijama Dr.Clark, Dr.Rif, iscjeljujućoj glazbi, gong i solfeđo frenkvenijama.

HARMONIZIRANJE DUŠE I TIJELA ▪ Uklanjanje nepoželjnih stanja, stavova i misli, te poticanje poželjnih.

HOMEOPATHY ▪ Homeopatija djeluju na uzrok poremećaja i osobu kao cjelinu.

HOMEOPATIJA ZA DUŠU ▪ Transformacija psihičkih i psihosomatskih tegobe do razine duše.
HORMONI ▪ Regulacija i balans hormona. Hormoni su zaslužni za regulaciju brojnih fizioloških procesa poput metabolizma, rasta i razvoja, a djeluju i na raspoloženje.

ICD 10 – Poticanje ozdravljenja organizma prema klasifikaciji bolesti i srodnih zdravstvenih problema.

IZLOŽENOSTI ▪ Detoksikacija i uklanjanje posljedica na tijelo i um od uticaja aditiva i raznih zagađenja iz atmosfere.

KOD SIMBOLA ▪ Iscjeljujući energetski kodovi koji transformiraju naše energetsko polje. Djeluje na ozljede, emocionalno tijelo čovjeka, unutrašnje dijete.

KRALJEŽNICA ▪ Kroz zdravlje kralježnice djeluje se na cjelokupan osobni sistem.

KRISTALI ▪ Kristali deluju na fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom nivou postojanja. Vraćaju u harmoniju suptilne energije, dopirući do uzroka u korijenu.

LIJEČENJE BOJAMA ▪ U cilju postizanja sklada duha i tijela poželjno je okružiti se bojom koja nam je tog trenutka iz bilo kojeg razloga potrebna, a umanjiti ili ukloniti boju koja je višak.

LJEKOVITO BILJE ▪ Biljke sadrže široke palete prirodnih spojeva koje koriste za obavljanje važnih bioloških funkcija, biljni spojevi imaju dugoročan blagotvoran utjecaj na zdravlje ljudi.

MERIDIJANI ▪ Stimulacijom meridijana potiče se tijek vitalne životne energije energetskim kanalima.

NEUROLOŠKO KODIRANJE ▪ Temelji se na tehnici Theta Healing Vianne Stibal i aktivaciji DNK Roberta Gerarda

NEUTRALIZACIJA GEOLOŠKIH ZRAČENJA ▪ Neutralizacija elektrosmoga, raznih frekvencija, zračenja i zagađenja iz atmosfere.

OBNOVA ORGANIZMA BROJČANIM NIZOM ▪ Temelji se na brojčanim nizovima Grigoria Grabovoia

ORTOMOLECULAR MEDICINE ▪ Ortomolekularma medicina liječi i preventira bolesti opskrbljujući tijelo optimalnim količinama informacija tvari koje se u njemu i prirodno nalaze.

OSVJEŠTAVANJE ▪ U svakoj bolesti krije se poruka koju šaljemo sami sebi. Razumijevanje te poruke vodi do izlječenja. Temelji se na knjizi „Bolest kao put", psihologa Thorwald Dethlefsena i liječnika Ruediger Dahlkea, i na knjigama Transurfing, Vadima Zelanda

PEPTIDES ▪ Peptidi su mal lanci amino kiselina koji su prisutni u svim stanicama tijela. U organizmu uzrokuju lučenje određenih hormona i ubrzanje metaboličkih procesa te tako indirektno djeluju na procese u stanicama.

PORUKE TIJELA ▪ Putem povezanosti duše, uma i tijela bolest otkriva gdje energetski pohranjujemo negativne emocije u svojim organima, žlijezdama i mišićima, te gdje u svojoj kralježnici zadržavamo strahove i vjerovanja.

PROCES PREOBRAZBE ▪ Temelji se na raznim duhovnim tehnikama i spoznajama.

PSIHOKINEZIOLOGIJA po Klinghardtu ▪ Transformacija raznih sukoba u osjećajima i organima.

REGULACIJA TJELESNE TEŽINE ▪ Stimulacijom akupunktrurnih točaka, biljem i homeopatijom, balansom hormona i dodacima prehrani.

SABOTAŽNI PROGRAM ▪ Transformacija raznih obrazaca i uvjerenja nastalih od predporodnog stadija i u raznim razvojnim fazama.

SPAGYRIC ▪ Spagirika ujedinjuje pozitivne atribute fitoterapije i homeopatije i djeluje na svim razinama bivanja tijelo, um i duh.

SPORT ▪ Radi se na općoj fizičkoj pripremi, oporavku i psihologiji.

STANIČNA PREHRANA ▪ Regulacija minerala i vitamina, te optimalna apsorpcija i sintetiziranje.

TERAPIJA MATIČNIM STANICAMA ▪ One su izvor svih stanica tijela, a njihova sposobnost regeneracije oštećenih tkiva čini ih jedinstvenima. Zbog različitih tipova matičnih stanica koje se nalaze tijelu, uzima se cjelokupna zdrava informacija iz odabranog dijela tijela.

TIJELO ▪ Pregledava se cjelokupno fizičko tijelo i odabiru informacije potrebne za oporavak.

VIBRACIJE ESENCIJA ▪ Ovo je baza koja sadrži vibracije cvjetnih enencija iz cijelog svijeta, esencija kristala, minerala, kaktusa, drveća, vrta i nebrojeno mnogo njihovih kombinacija.

VIBRACIJA PROSTORA, AGRICULTURE, ANIMALS ▪ To su veće baze, koje uz sve gore navedene informacije sadrže i dodatke za točno određenu potrebu. Koristim ih ciljano kod potpore za prostor, ekologiju i životinje.

Irena Antolak, Quantec praktičar www.kvantnikod.com