ŠKOLA ASTROLOGIJE POZDRAV SUNCU

MODUL 1 - TEMELJNE ENERGIJE HOROSKOPA

ZANIMA VAS ASTROLOGIJA? ŽELITE RADITI NA SEBI?
ŠKOLA ASTROLOGIJE PRAVO JE MJESTO ZA VAS!

Uvodno predavanje održat će se u subotu 1.2.2020. u 18 sati, Mašićeva 4, Zagreb.

• Učite suvremenu, psihološki orijentiranu astrologiju.
• Učite na praktičan način, radeći na vlastitom horoskopu!
• Bolje ćete upoznati sebe i osvijestiti vlastite mogućnosti razvoja.
• Bolje ćete razumjeti i druge te poboljšati svoje veze.
• Svaki polaznik dobiva skriptu od cca 150 stranica.
• Mogućnost plaćanja na rate.
• Jedinstvena metoda sustavnim će vas koracima dovesti do umjetnosti tumačenja horoskopa!

Škola je namijenjena i početnicima i onima s predznanjem. Čak i ako imate veliko predznanje i mislite da vam škola nije potrebna, poseban pristup otvorit će vam novi pogled na astrologiju. Mnogo teorijskog znanja nije dovoljno da biste pronašli pravu priču koju simbolizira svaki horoskop. U ovoj školi naučit ćete kako protumačiti horoskop, što je važno i ako želite bolje upoznati sebe, a posebno ako želite raditi s klijentima.

Modul 1 ima 45 školskih sati. Predavanja se održavaju tijekom 11 vikenda, subotom u popodnevnim satima. (Prilagodba termina u dogovoru s polaznicima). Svaki polaznik dobiva potvrdu o završenom Modulu 1.

Školu vodi certificirana astrologinja Senka Ljubić, NPL Master, Wingvave coach. Senka je 2005. godine diplomirala na međunarodnoj školi poznatog američkog astrologa Noela Tyla. Od tada je razvila bogatu praksu u radu s klijentima. Već godinama redovito piše astrološke tekstove za magazin Sensa.
Njene tekstove možete čitati na https://astropozdravsuncu.com.hr/skola-astrologije/

Senka je aktivni član Udruge astrologa Hrvatske na čijim stranicama možete čitati njen astro blog. Redovito sudjeluje na astrološkim konferencijama, održava predavanja i radionice.

U centru Pozdrav suncu možete naručiti natalni, godišnji, usporedni ili poslovni horoskop, kao i sve vrste astroloških analiza.

Informacije i prijave na 091 16 19 607, ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 ♦