Skrivene poruke

Srdačno vas pozivam da mi se pridružite na radionici "Skrivene poruke" koju ću održati u LJUBLJANI, vikend 18. - 19. 3. 2017.

Sinkronicitet je česta pojava u povišenim stanjima svijesti. Javlja se kao reakcija Cjeline na pojedinca koji je spreman na učenje i rast. Interakcija je ponekad blaga, a ponekad začuđujuće snažna.

Svatko može naučiti raditi sa sinkronicitetom. Potrebno je samo malo pažnje i volje. U tome vam može pomoći knjiga "Sinkronicitet - buđenje Cjeline", ali zapravo je najbolje pohađati vikend radionicu pod nazivom "Skrivene poruke".

Slične radionice održavao sam još prije dvadesetak godina, ali sada je radionica drugačije usmjerena. Glavno žarište rada je povećanje protočnosti; povećanje  prijemčivosti za pojavu sinkroniciteta. U tom smislu rade se posebne tehnike iz područja formativnih tehnologija. Primjerice, u pripremi se koristi određena frekvencija zvuka. Koriste se i simboli, individualno prilagođeni za svakog polaznika radionice, koji omogućavaju bolju interakciju Cjeline i nas. Isto se tako koriste i individualno prilagođeni zvukovi koje svaki pojedinac može koristiti tijekom procesa sinkronističke interakcije sa Cjelinom.

Pridružite mi se na vrlo zanimljivoj radionici koja može označiti prekretnicu u načinu na koji poimate svijet, svemir, Cjelinu i svoj odnos prema njoj.

(Za polaznike iz Hrvatske: na radionici govorim hrvatskim jezikom, materijale će svaki polaznik dobiti na svom jeziku, tako da preporučujem da iskoristite priliku i dođete na radionicu u Ljubljanu, budući da održavanje takve radionice u Hrvatskoj za sada nije u planu.)

Srdačno,
Adrian

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pročitajte članak  CJELINA GOVORI. SLUŠATE LI?

" Kako god se osjećali, vi ste uvijek dio Cjeline. I Cjelina nikad neće od vas odustati, nikad dignuti ruke. Do vašeg zadnjeg daha, vi kao pojedinac, takvi kakvi jeste, bit ćete dragocjeni. Svemir će vam stalno šaptati poruke, stalno vas usmjeravati, uzimajući u obzir vaše potrebe (jer ste dragocjeni), ali istodobno obuhvaćajući ono što vi svojim razumom, pa čak ni srcem, u ovom trenutku ne možete shvatiti. "

 

LABIRINT SINKRONICITETA
Posebnost radionice u Ljubljani:
na radionici će biti predstavljen i posebno dizajniran labirint sinkroniciteta, a ritual prolaska kroz njega predstavlja neku vrst inicijacije; otvaranja unutarnjih vrata kroz koja dolaze "skrivene poruke".