KOZMIČKI RITAM OBILJA

Koliko ste puta poželjeli živjeti s malo manje materijalnih briga?
Koliko ste puta pomislili kako bi bilo lijepo imati više novaca, živjeti u malo većem obilju?
U duhovnosti, često ćete čuti kako su materijalne stvari nevažne, čak štetne ili “prljave”. Vrijeme je da se riješite ne samo tog nepotrebnog i lažnog tereta pogrešnih uvjerenja, već i da napravite stvarni iskorak prema stvaranju obilja u svom životu.
Sada imate priliku, vrlo rijetku priliku koja vam je ponuđena od strane svemira samog. Dolazi poseban “mjesec obilja”, koji otpočinje punim Mjesecom u noći sa srijede na četvrtak, 10. i 11.5.2017.

Radionica KOZMIČKI RITAM OBILJA
održat će se u Novom Vinodolskom,
u resortu Novi, od 11.5. do 14.5.2017. (početak s večerom u četvrtak, završetak s ručkom u nedjelju).

Zatražite konkretne informacije o smještaju, cijenama i ostalim detaljima na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili klikom na gumbić dolje.

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

SMISAO I CILJ RADIONICE UZ
VIDEO OBJAŠNJENJA

Do sada sam na svojim stranicama i video kanalu objavio četiri videa s objašnjenjima posebnosti razdoblja koje nas očekuje u petom mjesecu, uz detaljnu mapu za zahtjevnije studente jyotisha. Klik na sličicu ili ovaj link odvest će vas na stranicu s dva odabrana videa i potrebnim tekstualnim objašnjenjima.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Više pročitajte ovdje.
Zemlja pleše. Mjesec pleše. Cijeli svemir pleše u ritmovima raznolikim i neobičnim poput života samog. Život je ritam - nemojte ga izgubiti.

Kad sam krajem prošle godine gledao u zvijezde i mislima pratio kozmičke ritmove koji nas očekuju (Jyotish analiza 2017. godine www.adriankezele.com/jyotish-analiza-2017/), zapazio sam jedan poseban ritam; toliko poseban da mi je - zastao dah. Između ostalog, zbog toga sam 2017. godinu nazvao godinom velikih mogućnosti.

Bit će vam drago čuti da se radi o KOZMIČKOM RITMU OBILJA. Možda je teško vjerovati, ali dolazi nam poseban i rijedak mjesec. Kad kažem "nama" ne mislim na sve ljude, nego na nas, koji živimo u ovim krajevima – točnije, na ovim zemljopisnim dužinama.

Koliko rijedak? Pa, recimo, događa se jednom, možda dva puta tijekom prosječnog ljudskog životnog vijeka.

Što znači takav događaj? Znači veliku priliku, kozmički potencijal i otvorena vrata za stvaranje obilja. Materijalnog, naravno, ali i svakog drugog.

Zanima vas to, zar ne? Stvaranje materijalnog obilja je dobra stvar, bez sumnje. Nažalost, duhovno usmjereni ljudi često nisu vješti u tome, ili pak imaju problema s razumijevanjem važnosti ravnoteže unutarnjeg i vanjskog, duhovnog i materijalnog. Ali, sumnje nema, svi žele živjeti u obilju, čak i onda kad to ne priznaju, čak ni sami sebi.

Veliko mi je zadovoljstvo obavijestiti vas da vam je Cjelina pripremila iznenađenje u obliku otvorenih vrata i mogućnosti ostvarenja vaših novčanih, stambenih, poslovnih i svakih drugih materijalnih želja. Peti mjesec je blizu, vaša prilika je tu. S obzirom na to da se radi o toliko rijetkom događaju, nekako mi se čini da ćete je željeti iskoristiti. I, naravno, zanima vas kako. Jesam li u pravu?
Ne samo da ću vam objasniti što možete učiniti u tom smislu, nego ću vam ponuditi i najbolji mogući način da otvorite ta vrata i uhvatite kozmički ritam obilja u svom životu.

To ću učiniti nešto kasnije, u člancima i videomaterijalu koji slijedi. U sljedećem članku, za nekoliko dana, objasnit ću vam od čega se sastoji rijetka kombinacija kozmičkih ritmova koja će se pojaviti u petom mjesecu nad našim glavama i tako ukazati na velike mogućnosti koje su nam dostupne.

Više pročitajte ovdje.