Iscjeljivanje duševnih sporazuma i karmičkih ugovora

Cjelodnevna radionica sa Sal Racheleom
Subota, 13.05.2017., 10:00-18:00 u Zagrebu

Što su duševni sporazumi i karmički ugovori? U naše moderno doba, mi ulazimo u legalne ugovore kada kupujemo ili prodajemo proizvode ili usluge, u braku i razvodu, ali u dalekoj prošlosti, duše su na mnogo načine dolazile do sporazuma, poput potpisivanja krvlju ili primanjem "implanta" ili energetskog otiska.
U ovoj radionici, dobit ćete tehnike za dovršetak ili neutraliziranje ugovora i sporazuma, osnažujući sebe i oslobođajući se kako biste u potpunosti doživjeli veličanstvenost svog bića.

Jedan od ciljeva ove radionice jest da vam ona pomogne ostvariti stanje bezuvjetne ljubavi i da u potpunosti oprostite svima u vašoj prošlosti i sadašnjosti.
Otpuštajući duševne sporazume i karmičke ugovore, vi možete sići sa kotača reinkarnacije i prijeći na spiralu uzašašća.

Kontakt: Marko Šilobod - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.(095-5117-398)
Alen Šilobod - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (095-3376-137)
Kako biste rezervirali svoje mjesto i dobili upute za radionicu.
Cijena: 555kn.

Sal RacheleSal Rachele
, učitelj, iscjelitelj i mistik, sa preko 35 godina iskustva u poučavanju o ljudskim potencijalima. Autor je knjiga: “Prava povijest Zemlje”, „Integracija Duše“, „Buđenje planete Zemlje 2012–2030.“, „Zemljine promjene i 2012.“ i „Život na Rubu Dimenzija“. Izdao je nekoliko e-knjiga, članaka i kanaliziranih poruka od prosvijetljenih ET-a i uzašlih majstora.

Sal je suosnivač „Sananda Mystery School“ škole misterija, online tečaja-radionice rađenog po primjeru Lorda Sanande, nadduše Isusa. Sal vodi brojne tečajeve i radionice diljem svijeta na temu iscjeljivanja i uzdizanja.
Njegovo „vremensko iscijeljivanje (TLHL)“ je jedinstvena forma terapije koja pruža duši da zacijeli traume i rane iz ranog djetinjstva i prošlih života. Sal je također uspješan pijanist, sa nekoliko snimaka originalne glazbe za meditacije.

Poklon svima koji se upišu na DRUMTIDAM mailing listu!
Priručnik rada na sebi bez gubitka vremena ''Život u praksi... početak harmonije''Maja Cavrić - Maya
Knjiga će vam stići na mail...