Ljeto s Prirodnim roditeljstvom - Hvar (Jelsa) - 15.07. - 22.07. 2017

Ovo ljeto naš Centar organizira spoj ugodnog s korisnim u vidu ljetovanja na Hvaru uz priliku da se prođe i kompletan programa Roditeljstvo 0-6  za one koji nisu u prilici biti s nama na radionicama u Zagrebu, Rijeci ili Beogradu.

Program radionica

Program podrazumijeva pet radionica od 16.00-19.30 za vrijeme kojih je organizirana animacija za djecu s našim iskusnim animatorima kako bi roditelji mogli biti posvećeni radionicama. Radionice imaju za cilj sagledavanje i uvid u stvarne potrebe djeteta po razvojnim fazama koje su preduvjet njegodog cjelovitog razvoja. Kroz njih dobivamo uvid u to kako dijete doživljava odnos s roditeljima i sagledati taj najvažniji odnos za njega iz pozicije djeteta. Kroz ovaj program roditelji imaju priliku doživjeti što dijete doista treba od njih i što nakon tih spoznaja doista  žele pružiti svome djetetu.

Ove iskustvene radionice su sastavni dio Kompletnog programa Roditeljstvo 0-6 koji se sastoji još i od video predavanja Programa Roditeljstvo i rani razvoj (RIRR) i interaktivnih predavanja koja se nastavljaju na njih i mogu se pratiti narednih godinu dana. Upisom Ljeta s Prirodnim roditeljstvom postaju vam dostupna sva video predavanja Programa RIRR i sva protekla interaktivna predavanja s Tomislavom Kuljišem, kao i mogućnost praćenja interaktivnih predavanja tijekom sljedeće školske godine te sudjelovanja u zatvorenoh FB grupi Centra Prirodno roditeljstvo gdje možete dobivati odgovore na vaša roditeljska pitanja.

Autor programa je Tomislav Kuljiš, a voditelji Jelena Stanković i Rea Giaschi, koje inače vode radionice u Zagrebu.

Kroz iskustvene radionice ćemo obraditi najvažnije teme ranog razvoja koje su odredile nas i koje danas kroz odnos s nama određuju našu djecu:

  • Uvodna radionica Osnove razvojno poticajnog roditeljstva.
  • Primarne potrebe djeteta i povezanost (Razvojne faze - simbioza i separacija)
  • Emocionalni razvoj djeteta (Stabilno i sretno dijete)
  • Psihološki razvoj djeteta (Svoje i autentično dijete)
  • Neposlušnost - zašto i kako (Kontriranje i faza Neću i Postavljanje granica)

Nakon radionica ništa više nije isto kao prije, jer dobijemo uvid u sebe u svoje dijete i javi se snažan motiv da budemo puno bolja verzija sebe i kao roditelja i kao partnera  za koju uvijek imamo potencijal, ali do sada nismo imali iskustvo kakvi bi smo mogli biti.

Kotizacija za program

Kotizacija za sudjelovanje u programu iznosi 1850 (250€) kn po osobi, a za roditeljski par 2500kn (330€) i uplaćuje se na žiro račun Centra prije početka programa. Svi koji su do sada uplatili neku od opcija Programa Roditeljstvo i rani razvoj ili Roditeljstvo 0-6 plaćaju samo 950 kn.

Program Ljeto s Prirodnim roditeljstvom podrazumijeva:
- pet iskustvenih radionica na Hvaru uz što se još dobije i
- godinu dana pristupa:
- svim video predavanjima programa RIRR,
- petnaest interaktivnih video predavanja s Tomislavom Kuljišem koja su nastavak na video RIRR,
- devet Facebook live predavanja s Jelenom Stanković koja su prilika za postavljanje pitanja u zatvorenoj FB grupi.

Prijava i sve informacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Cijene smještaja u hotelu

Također polaznici programa imaju popust za smještaj u resortu Fontana po povlaštenoj cijeni.

Program radionica na Hvaru

Prirodno_Roditeljstvo_Radionica_Primarne_Potrebe_DjetetaPrirodno_Roditeljstvo_Radionica_Emocionalni_razvojPrirodno_Roditeljstvo_Radionica_Psiholoski_razvoj Prirodno_Roditeljstvo_Radionica_Neposlusnost_zasto_kako

Dvorana za radionice

Raditi ćemo u velikoj dvorani koja ima predivan pogled na more i izlaz na samostalnu terasu.

pogled-iz-dvorane-800x450

terasa-ispred-dvorane-800x450


resort_fontana
fontana-resort-740x360

Smještaj u Resortu Fontana - sobe

Ovu sezonu ćemo raditi i imati smještaj u resortu Fontana kod Jelse. Radit ćemo u klimatiziranoj dvorani s tepihom koje ima predivan pogled na more i terasu na kojoj možemo imati pauze. Ispred hotela su dva bazena ili se može sići do mora na stijene. Lijevo od hotela je šljunčana plaža. Do Jelse je oko 500m tako da se brzo može doći do restorana, dućana, tržnice itd. U hotelu postoji restoran-taverna s vrlo povoljnim cijenama.

Smještaj u resortu Fontana za polaznike Ljeta s Prirodnim roditeljstvom je u dvokrevetnim sobama Comfort ili Clasic po znatno povoljnijim cijenama od redovnih.  Sobe su nivoa dvije zvjezdice, ali one koje će biti za nas su nedavno renovirane i više nego OK i još su blizu restorana i plaže. Sobe su u borovoj šumi i imaju ventilator, a ne klimu, što se u biti pokazalo savim dovoljno. Sobe u prizemlju imaju terasicu koja se nadoplaćuje, a na katu imaju francuski prozor. Okrenute su sve prema moru. Cijene za smještaj u sobama su na bazi polupansiona (doručak i večera).

Za rezervaciju smještaja je prvi korak prijaviti se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a nakon potvrde o sudjelovanju potrebno je nazvati resort Fontanu na +385 21 761 810 ili javiti se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., predstaviti se da se prijavljujete za Ljeto s Prirodnim roditeljstvom kako bi ste imali povlaštenu kotizaciju i kod njih rezervirajte i dogovorite plaćanje smještaja. Moguće je doći i ranije od 15.07. uz iste povlaštene uvjete za naše plaznike, ali za ostanak iza 22.07. se plaća hotelu puna cijena smještaja.

Cijena (HRK) za uslugu polupansiona (HB), po danu, po osobi za polaznike Ljeta s Prirodnim roditeljstvom

Smještaj:     08.07.-21.07.2017.
Comfort soba s prozorom 1/2**     280,00 kn
       
Comfort soba s prozorom 1/1** (single use)     345,00 kn
Comfort soba s terasom 1/2**     300,00 kn
       
Comfort soba s terasom 1/1** (single use)     371,00 kn

Popusti:

Dijete 0-11,99g na pomoćnom ležaju: -100%
Dijete 0-11,99g na glavnom ležaju: -20%
Odrasla osoba na pomoćnom ležaju: -10%
Doplate:
Za single use korištenje sobe: +30%
Za ručak (po osobi): +50,00 kn
Za All Inclusive Light: +80,00 kn
Kućni ljubimac (po danu): +60,00 kn
Dječji krevetić (po danu): +22,00 kn

20100805-fontana-resort_0055-600x400

JELSA

hvarjelsal
jelsa_st_ivan
jelsa

Plaža i kupanje

img_1949-600x400

Ispred samog hotela je more, a u borovoj šumi tik uz more se može provesti cijeli dan u hladu.

hotel-i-plaza

Oni koji žele šljunčanu plažu mogu se prošetati do nje, samo je pedesetak metara od hotela.

bazen-1-600x400

Hotel ima i dva bazena za svoje goste.

Animacija za djecu

Za djecu imamo organiziranu animaciju s iskusnim animatorima tako da da za vrijeme dok su roditelji na radionicama djeca imaju organiziranu zabavu. Centar animatorima financira smještaj i hranu dok roditelji plaćaju animatorima 50 kn po danu po djetetu, odnosno 250 kn za svih pet dana.

I za kraj...

Želja nam je da ovim programom spojimo i konkretan rad na svom roditeljstvu, s užitkom i druženjem koju more, dobro društvo i ljeto mogu dati. Program je tradiocionalan i dodatna prilika za spoznavanje novoga o tome kako možemo unaprijediti svoje roditeljstvo i pružiti najbolje svom djetetu.

 
adriatiq-resort-fontana-jelsa-hvar-pool-1201x434