Radionica Bataka (ThetaHealing®) u Rijeci

KOMBINACIJA FIZIČKOG, MENTALNOG I DUHOVNOG ASPEKTA!

Rijeka: 21.01. – 22.01.2021. od 17 - 22 sata
Preduvjet: Osnovni DNK2

Ova radionica je jedinstvena jer kombinira fizički, mentalni i duhovni aspekt! Nastala je nakon moje dugogodišnje potrage i silne želje da oslobodim svoj um i tijelo od zarobljenih emocija koje sam nosila od bolnih i teških životnih iskustava.

Jeste li primijetili da neka vjerovanja ili neke emocije, koliko god radili na njima, ne možete otpustiti, ili otpustite, pa se oni nakon nekog vremena vrate možda u manjoj mjeri, ali dovoljno da uđete u frustraciju što nije došlo do željene promjene?

Vaše fizičko tijelo pohranjuje emocije. Vaše fizičko tijelo je također vaša podsvijest. Ono pamti i pohranjuje vjerovanja i emocije isto kao i vaš um. Na ovoj radionici radit ćemo na osvještavanju emocija koje je pohranilo vaše fizičko tijelo i kroz lagane vježbe, s punom svjesnošću raditi na njihovom oslobađanju.
Naučit ćete kako funkcionira mehanizam um – tijelo, zašto tijelo pohranjuje emocije i zašto smo skloni pobolijevanju i bolovima na raznim dijelovima tijela.

Imat ćete priliku osloboditi svu pohranjenu ljutnju, tugu, zamjeranje, netrepeljivost, prosuđivanje, akumulirani stres i osjetiti kako je to biti protočan za emotivna stanja!

Ova radionica će vas pogurati korak dalje u vašem osvještavanju i radu na sebi.
Nada

BATAK BATAKPomoću batine, odnosno batake (vidi sliku gore), lupate na spužvasti predmet (strunjača ili kocka) i pod vodstvom terapeuta izbacujete iz sebe bijes, ljutnju, zamrznutost, zaplakanost, tugu, itd...
Možda će se pojaviti i neke druge emocije, ali na ovima ćemo raditi. U tijelu se nalaze i pozitivne emocije, kojih ćete postati svjesni kroz proces otpuštanja negativnih. One će se pojavit kao prirodno stanje nakon što negativne emocije napuste vaše tijelo.

Zašto te emocije jednostavno ne povućemo s thetom?
Zato što su prikrivene ili u tijelu zakočene. Da bismo ih otpustili možemo raditi s tijelom na način da kroz određene pokrete, riječi i vježbe izvučemo to što je unutra na površinu kako bismo mogli na tome raditi.

Koja je razlika između ove radionice i sličnih koje se bave izbacivanjem bijesa?
Ako ste bili na nečem sličnom ima jedna caka. Naime nakon što se vježbama oslobode te emocije svatko se može osjećati bolje. Možete otići u teretanu i nabijati vreću ako ste ljuti i osjećat ćete se bolje što ste to izbacili iz sebe. No to je kao da ste privremeno ispraznili svoj unutarnji spremnik (zvat ćemo ga "kantica") koji će se ponovno početi puniti s izvora gdje se i prvi put napunio. Pitanje je vremena kad ćete ponovno biti ljuti i bijesni. Možda u drugoj situaciji ili s drugom osobom, ali velika je vjerojatnost da će se stanje ponoviti. Neki kojima se ta kantica sporo puni izdrže godinu-dvije, a neki svega par sati… Nakon vježbi slijedi upotreba theta tehnike kako bi se iskopali uzroci i zatvorila "pipa/slavina" koja puni vašu kanticu. To je razlika između naše radionice i drugih, sličnih.

Sadržaj radionice prvi dan:
BATAK ZENA M• Uvod u objašnjenje emocija na staničnoj razini
• Vježbe za osvještavanje svakog dijela tijela
• Lupanje "Batake" – izbacivanje ljutnje i bijesa
• Zapisivanje uvida, što se podiglo, zaključaka
• Kopanje ThetaHealing® metodom
• Instalacije za promjenu načina života
• Zatvaranje receptora za ovisnost o otpuštenoj ljutnji i bijesu

Drugi dan je identičan prvom osim uvoda. Kroz ponavljanje procesa dolazi se do boljeg svladavanja vježbi i kvalitetnijeg ulaska u proces. Drugi dan je moćniji. To je stoga što su mnoge od tih emocija zakočene i nakon prve runde vježbi će se tek pokrenuti proces. Da bi se kvalitetno radilo drugi dan je potreban. Fokusirat ćemo se na određene osobe koje su nam izazvale ljutnju, koje nas podsjećaju na roditelje (uglavnom partneri) i na same roditelje ako prema njima još uvijek držimo ljutnju i bijes. Otkrit ćete koja je vaša potreba duboko potisnuta ispod vaše ljutnje, izraziti tu potrebu i osloboditi osobe u vašem životu odgovornosti za vašu ljutnju.

Benefiti radionice:
batak ljutnja klinac• Poboljšanje životnog fokusa
• Razrješenje problematične situacije na kojoj želite raditi
• Poboljšanje odnosa u obitelji/u romantičnoj vezi
• Poboljšanje situacije na poslu ili u financijama, karijeri
• Zdravije tijelo, bolji san
• Manje stresa i opterećenja, više životne energije
• Pomoć kod školovanja i zaposlenja

Cijena: 500,00 kn
Obavezna uplata unaprijed preko računa

Termin RIJEKA: 21.01. – 22.01.2021. od 17 do 22 sata
Adresa: Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a
Broj mjesta: 12 ljudi po radionici
Prijave: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radionicu vode Nada i Siniša, oboje Oboje imaju titulu Master & Certificate of Science of ThetaHealing®, najveće priznanje u ThetaHealing® tehnici koje dodjeljuje THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge). 


BATAK KOMP