NAUČITE BIOTERAPIJSKE TEHNIKE

Želite li naučiti bioterapijske tehnike kako biste mogli pomoći svojim bližnjima ili želite uključiti bioenergetsku terapiju u svoju postojeću praksu?
Na pravom ste mjestu!
MODUL A SEMINAR IZ BIOTERAPIJE / 7 DANA / 36 SATI / 13.-19.06.2018.

BIOTERAPIJA – grupni bioenergetski tretman je moćna, neinvazivna i jednostavna metoda energetske terapije. Bioenergetski tretman je kreativan proces koji u sebi nosi veliki potencijal za osobni razvoj i transformaciju.

I JA MOGU NAUČITI TEHNIKU?
Svatko se može baviti energetskom terapijom. Bioterapija nije nikakva nadnaravna, "posebna moć" koju netko posjeduje, već primjena znanja o vibratorno-energetskoj prirodi čovjeka. Što se duže bavite energetskom terapijom to postajete osjetljiviji i osvješteniji. Učenje je proces.

ŠTO MOGU SA STEČENIM ZNANJEM MODUL A SEMINARA?
bioterapeut 1Možete raditi preventivne tretmane članovima vaše obitelji i prijateljima kako biste ojačali njihov imunološki sistem bez invanzivnih medikamenata ili skupih proizvoda. Steći ćete znanje tretiranja bilo kojeg akutnog ili kroničnog stanja.

Modul A je prvi od dva dostupna stupnja i preduvjet je za daljnju edukaciju nakon koje postajete bioterapeut/kinja metode: Bioterapija - grupni bioenergetski tretman.

Modul A otvoren je svima koje interesira rad s bioenergetikom, a prikladan je i za postojeće praktičare koji žele poboljšati svoju učinkovitost i rezultate u radu s klijentima.

Na ovom tečaju, prvom od 2 modula, glavni terapeuti udruge - Marina Pirš i Marko Krivić na inspirativan i razumljiv način uvest će vas u svijet bioenergetike, te vas podučiti osnovnim bioterapijskim tehnikama kako biste ih na siguran i pouzdan način mogli primjenjivati u svojoj svakodnevnici.

Predavanja su koncepirana kao kombinacija teorije i prakse, te vam kao studentu omogućavamo sudjelovanje na grupnim tretmanima u organizaciji naše udruge za vrijeme trajanja edukacije.

MJESTO ODRŽAVANJA SEMINARA
Hotel International, Zagreb (Miramarska cesta 24)

VRIJEME I SATNICA ODRŽAVANJA SEMINARA
13.-19.06.2018.
♦ srijeda, četvrtak, petak 18 - 22h
♦ subota, nedjelja 10 - 12h i 16 - 18h
♦ ponedjeljak, utorak 18 - 22h

Za više informacija o rasporedu seminara, cijeni kontaktirajte nas na:
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
mobitel: 091.9620000

MOLIMO VAS PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. HVALA.

Prijavite se ovdje...Pogledajte dokumentarni film u produkciji naše udruge o iskustvu bioterapije: