Steve Parker: Osnovni tečaj u Hrvatskoj

ZAGREB: 15.09. – 17.09.2017.
Prilika da učite ovu moćnu metodu od jednog od najpoznatijih svjetskih učitelja ThetaHealing®-a!

Stephen Roy Parker će održati Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj u Zagrebu za svih zainteresiranih. Ovo je početni tečaj i svi mu mogu pristupiti, nema preduvjeta. Tečaj će biti na engleskom, uz dostupan prijevod. Broj mjesta je ograničen, pa vas molimo da se prijavite što prije.

PONAVLJAČI: već ste učili ThetaHealing®? Posebni uvjeti za ponavljače, pogledajte kraj objave, da učite od jednog od prvih Vianninih učitelja!

ThetaHealing® je metoda koja je obišla svijet i postala najbrže rastući model energetskog iscjeljivanja zbog svoje jednostavnosti i iznimne učinkovitosti u iscjeljivanju bolesti, duhovnim iskustvima, bussines coachingu, duhovnom, mentalnom, fizičkom i emocionalnom razvoju.

Temelji se na ulasku u theta stanje uma, što je zapravo frekvencija od 4-7Hz koju mozak proizvodi kad je u stanju duboke opuštenosti - spavanja i sanjanja. Kad se to stanje inducira svjesno osoba se spaja u drugo stanje svijesti, u kojem može pristupiti Stvaralačkoj energiji svemira. U tom stanju aktiviraju se skriveni ljudski potencijali i širi se naš pogled na život i svijet oko nas.

Ovu metodu je osnovala Vianna Stibal, čudesno se iscjelivši od raka. Nakon znanstvenih ispitivanja otkrilo se da je postigla ulazak u theta stanje uma za postizanje iscjeljivanja. Njena metoda je sada prisutna u velikom broju svjetskih zemalja, a u Japanu je uvedena i u nekoliko bolnica.

Steve Parker je veteran u upotrebi Theta iscjeljivanja i bavi se s ovom metodom već 14 godina, podučavajući i iscjeljujući u Zemljama širom svijeta, kao što su: Kanada, SAD, Norveška, Hrvatska Rusija, Švedska, Mexico, Slovenija... Nosi titulu Master & Certificate of Science učitelj i praktičar ThetaHealinga®. Također je i iz skupine prvih Vianninih DNK3 učenika. Specifičnost svih njegovih predavanja, radionica, tretmana i seminara je neposrednost, lakoća podučavanja, mnogo humora i opuštenosti i najvažnije veliko znanje i stručnost koju Steve nesebično dijeli sa svim polaznicima.

Kroz tehniku theta iscljivanja možete naučiti kako se opustiti na jednom dubokom nivou svog uma i spojiti se s energijom svega što postoji oko nas - energijom stvaranja, odnosno Stvoriteljem.

Iz tog mjesta moguće je aktivirati skrivene potencijale ljudskom uma, ukloniti ograničavajuće programe u podsvijesti, očitavati intuitivno druge ljude i iscjeliti bolesti pronalazeći TEMELJNI uzrok zašto je neka bolest nastala.

Na Osnovnom tečaju se uči:
- Kako se povezati s najvišom svijesti u theta stanju za 30 sekundi
- Pronaći i zamijeniti ograničavajuće programe i osjećaje u svojoj podsvjesti i podsvijesti druge osobe
- Intuitivno vidjeti unutrašnjost tijela, skenirati tijelo
- Testirati se na podsvijesna vjerovanja pomoću mišićnog/energetskog testa
- Kako iscjeljivati bolesti koristeći energiju Stvoritelja svega što jest
- Kako pronaći temeljni uzrok bolesti te ga otkloniti
- Iscjeljivanje na daljinu
- Grupno iscjeljivanje
- Očitavanje budućnosti
- Kontakt s anđelima čuvarima
- Vraćanje fragmenata duše koje ste kroz život dali drugim ljudima i mjestima
- Kako očistiti auru od negativnih energija, implantata, duhova i entiteta
- Otvaranje i balansiranje čakri i intuitivnih centara
- Aktivacija kromosoma mladosti i vitalnosti i same DNK
- Regulirati hormone: serotonin, noradrenalin i dopamin
- Očistiti tijelo i auru od radijacije (štetnih zračenja) i toksina

Tečaj traje tri dana, od 15.09. do 17.09.
Petak 15.09. od 17 do 22 sata, a subotu i nedjelju od 10 do 18 sati. Uključena je pauza za ručak od 13 do 14:15 sati. Po potrebi se rade manje pauze za WC i osvježenje.

25% vremena na tečaju posvećeno je teoriji i znanjima koja su vam potrebna da bi koristili ovu tehniku. Čak 75 % su praktične vježbe u paru i individualno.

Na tečaju dobivate:
1) Knjigu Theta iscjeljivanje sa 256 strana teorije, konkretnih primjera i vježbi vezanih uz theta icjeljivanje.
2) Priručnik u kojem se nalazi teorija i vježbe koje će se izvoditi na tečaju, a nakon tečaja možete i sami raditi.
3) Certifikat kojim je potvrđuje da ste theta praktičar i kao takav znate i možete koristiti tehniku theta icjeljivanja na sebi i drugima. Također možete ići na vježbaonice i radionice theta icjeljivanja i na daljnje tečajeve.

CIJENA:
287€, plativo u kunskoj protuvrijednosti.
Po prijavi je potrebno platiti kotizaciju u iznosu 450 kn, a ostatak se plaća po dolasku prvi dan u gotovini ili preko računa.

PONAVLJAČI:
Učite od nule od jednog od najvećih majstora Theta iscjeljivanja i čujte kako se predaje i podučava. SAMO 112€ za ponavljanje cijelog tečaja + produženje certifikata za dodatne 4 godine.

LOKACIJA:
Tečaj će se održati u Theta Centru Zagreb, na lokaciji Okićka 25.

PRIJAVE:
Sve prijave su obavezne preko prijavnice za Osnovni tečaj na sljedećem linku:
http://www.thetacentar.com/tecajevi/osnovni-dnk2-thetahealing-tecaj/prijava-za-tecaj/

Na prijavnici odaberite datum 15.09. za Steve Parkera. Prijave traju do zaključno s 13.09. Broj mjesta je ograničen, pa kad se popuni kapacitet prijave će biti zatvorene, zato se prijavite što prije.

PRIJEVOD:
Prijevod je osiguran uz dodatnu nadoplatu od 120 kn po danu za prevoditeljicu i plaća se unaprijed zajedno s kotizacijom odmah kod prijave. U slučaju da ne dođete na tečaj ovaj dio vam se vraća.

DODATNE MOGUĆNOSTI:
Steve će također održati i svoje večeri Aktivacije magnetskog polja srca i svjetlosnog tijela na staničnom nivou. To su procesi koje je on osobno razvio u svom radu. Održat će se 01.09. u Rijeci i 02.09. u Zagrebu. 

 

Aktivacija magnetskog polja srca i Aktivacija svjetlosnog tijela na staničnom nivou

steven roy parker 1