Novi život – Nova Ja – Škola osobnog razvoja

Škola osobnog razvoja za žene Novi život Nova Ja

IMAMO JOŠ DVA SLOBODNA MJESTA
PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

Škola Novi život Nova Ja je troipolgodišnji program za žene za izlazak iz krize ili prolazak kroz tranziciju.
Cilj škole je uspješno proći kroz životne promjene, imati sebe, voditi život iz snage, a ne iz slabosti. Iako škola ima i edukacijsku ulogu, cilj škole nije obrazovanje terapeuta, već kvalitetan i temeljit osobni razvoj.

Škola je zamišljena kao sistematski rad na sebi. Rad se sastoji od teorije i raznih drugih tehnika kojima mijenjamo neželjeno u korijenu. Namijenjena je onima koji žele preuzeti odgovornost za svoj život i živjeti lakše i ispunjenije. Lakoća i jasnoća su nam cilj. Rezultati se vide vrlo brzo.

Program se odvija u Zagrebu, jednom mjesečno jedan cijeli dan + individualni rad i dodatne radionice i aktivnosti. Prilagođen je I ženama izvan Zagreba. - više

Voditeljica škole i učiteljica: Nadja Skazlić - www.nadja.hr

Za koga je program? Za žene koje osjećaju da je vrijeme za promjenu.
– ako se ne snalazite u svom životu
– ako vas je kriza izbacila iz cipela
– nakon prekida ili razvoda
– ako vam se čini da ste izblijedile, da nestajete, da život ne teče
– ako vam se čini da ne znate tko ste
– ako ne možete same
– ako vam je dosta
– ako bi trebalo biti u redu, a kao da nešto nedostaje
– ako ste “pregorjele”
– ako vam treba sigurno mjesto
– ako osjećate da vam treba upravo to: učenje, podrška, druženje, sve sigurno, s poštovanjem i zdravim granicama

Neinvazivne metode, zanimljiv način rada, dinamična nastava, više prakse, manje teorije. Jasnoća, lakoća, novi sretniji svijet.
Također, za žene koje nemaju mnogo vremena - Pitanja i odgovori

Sve one koje iskoriste sve ponuđeno imaju odlične rezultate:
IMAJU VIŠE SEBE, SVJESNOSTI I LAKOĆE.

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. 

nadja 2Kontakt:
Nadja Skazlić
095 199 35 32
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.nadja.hr
Facebook: www.facebook.com/nadja.skazlic

 

Prijavnica za Novi život – Nova Ja – Škola osobnog razvoja za žene

 

” Idem u školicu već dvije godine. Pošla sam iz očaja, okolnosti u tom trenutku, a sad se sa zahvalnošću toga prisjećam. Puno sam osvjestila, radila na sebi da bih sad mogla reći da sam smirena i sretna:) i da imam nove prijateljice ? i da mi se otvorio jedan novi svijet ? ”

“Kao da je odnos s drugim ljudima dobio mnogo novih, suptilnijih slojeva, izgleda mi da su u tim odnosima moja davanja i traženja realnija. Sve je to rezultiralo s manje sukoba s drugim osobama (bilo unutarnjim, bilo vanjskim). Mislim da sam postala kvalitetnija prijateljica i kvalitetnija suradnica/kolegica.”

“Razvilo se samopouzdanje, osjećaj osobne snage i moći. To zaključujem iz dva razloga: prvo, otvaram se ranjivosti, a drugo, imam više povjerenja u sebe, druge, život… da će mi pomoći u zacjeljivanju novih povreda pa sam spremnija riskirati. Češće i otvorenije govorim o svojim emocijama i potrebama, češće pokrećem inicijativu za nešto čiji je ishod upitan (dapače, koji može biti neugodan), češće priznajem da sam pogriješila… Strah i sram su se dovoljno smanjili da više nisam paralizirana i počela sam shvaćati i pomalo uživati u osjećaju (po)kretanja.”

“Manje se plašim života i budućnosti. Reanimirala sam ljubav u svojem životu, smirenija sam, manje zabrinuta, sigurnija, hrabrija… Ljubav je najbolja podrška koja mi daje više hrabrosti i odlučnosti.”