NLT: Sistemske konstelacije - Uvodna radionica

Vikend radionica će se održati 14. i 15. listopada 2017. (subota od 13:00h do 18:00h, nedjelja od 09:00h do 14:00h). Prijava je obavezna. Prijaviti se možete putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

NLT - No Limit Transformation, novi je pristup rješavanju duboko nesvjesnih uvjerenja i problema. NLT Studij osobne transformacije objedinjuje nekoliko iznimno učinkovitih tehnika razvoja svjesnosti. Baza NLT-a je dugogodišnje iskustvo iz vođenja Sistemskih konstelacija. Nakon 25 godina istraživanja i "rada"na vlastitoj transformaciji i 18 godina terapeutskog rada sa klijentima, osmišljen je NLT.

Zašto NLT?
Sigurno ste puno puta u životu gledajući film ili predstavu, čitajući knjigu ili pripovijetku/priču pisanu ili usmeno prenesenu nekako pronašli dio sebe u njoj i prepoznali temu iz vašega života. U takvim situacijama često se dogodi da dobijete novi uvid. Takvi momenti su pravi blagoslov, smjerokaz u životu koji domišljato pokazuje da nitko od nas nije u začaranom krugu i da ima bezbroj novih mogućnosti i rješenja.
Kada se nađete u težim životnim situacijama i/ili teškim odnosima koje pokušavate riješiti, tada smišljate taktike, radite kompromise, trudite se, razgovarate s prijateljima i bliskim osobama...Imate osjećaj da stojite ukopani u mjestu ili da se vrtite u krug ( bez izlaznih vrata).Sistemski pristup vam pomaže da izađete iz začaranog kruga.

Teme uvodnog seminara:
• Uvod u konstelacijski rad (ljudski faktor, prostor i vrijeme)
• Ritualne rečenice u konstelacijskom radu
• Moje tijelo - moja intuicija - moj putokaz (vježba)
• Osnove izrade genograma - pogled na obiteljsko stablo kako bi prepoznali svoje obrasce koji su dio našeg nasljeđa
• Niz vježbi u paru ili grupi ( rad sa aspektima, vježba zahvalnosti... )
• Meditacija
• Medicinski kotač - osnove rada sa medicinskim kotačem

INFO I PRIJAVE:
Cijena dvodnevnog seminara iznosi 800 kn (u cijenu nije uključen iznos PDV-a). Svoje predbilježbe možete poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem mobitela: 099/2215-444 (kontakt osoba Mario).


VODITELJICA: Lidija Delić, osnivač NLT studija transformacije