Kako se povezati s našim unutarnjim planetima?

Snaga simbola povezuje pojedinca sa kozmosom, povezuje poznato s beskrajnom tajnom ljudske psihe, te sa samim nepoznatim svemirom. – Alice O. Howell, astrologinja

Sedam klasičnih planeta u astrologiji povezujemo sa osnovnim psihološkim procesima u nama. Oni korespondiraju sa istoimenim astronomskim tijelima na nebu, no planeti i zvijezde ne uzrokuju procese i događaje kao što niti kazaljke na satu ne uzrokuju specifično vrijeme. Prije se može reći da Sunce na nebu rezonira sa Suncem u nama. Astrologija se temelji upravo na ideji da isti univerzalni procesi djeluju u nama i izvan nas. Natalna karta kao simbolička slika trenutka rođenja tako oslikava naš vlastiti mikrokozmos i govori o našem doživljaju svijeta.

Kroz ovaj ciklus radionica upoznati ćemo se sa značenjima astroloških planeta kao univerzalnih procesa te vidjeti na koji način se oni manifestiraju u našem svakodnevnom životu, te kako im možemo pomoći da rade za nas. U tome će nam pomoći i suvremena znanja psihologije, odnosno kako danas razumijemo različite aspekte univerzalnih procesa u nama i do kud seže naš utjecaj na njih i sposobnost promjene. Individualno ćemo se povezati sa svakim pojedinim planetom kroz njegovu simboliku, mitologiju, vježbe i meditaciju.

Ciklus će se održavati četvrtkom u 18 sati od 26.10. – 07.12.2017.

Ciklus je namijenjen svima te nije potrebno prethodno poznavanje astrologije. Možete ga pohađati u cijelosti ili doći na pojedinu radionicu.

Cijena za cijeli ciklus: 1.025,00 kn (PDV uključen)
Cijena pojedine radionice: 200,00 kn (PDV uključen)
Svi/e sudionici/e dobivaju 25% popusta na astrološke konzultacije.
Valentina Andrašek +385 98 262 868, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Plaćanje i prijave ovdje.

Raspored radionica:


26.10.2017.

SUNCE

Središnji princip vitalne kreativne energije, uspjeh i uzdizanje, individualnost i nezavisnost, volja i moć stvaranja, objektivnost, yang princip, arhetip junaka/junakinje.

02.11.2017.

MJESEC

Princip osjećanja, primanja, skrbi za sebe i druge, tijelo i duša, potrebe, plodnost i ciklus manifestacije, osjećaj doma i pripadanja, subjektivnost, yin princip, arhetip majčinstva.

09.11.2017.

MERKUR

Princip uma, misli, komunikacije, zdravog razuma, sposobnost razmišljanja, stvaranja koncepata, povezivanje i razlikovanje stvari, arhetip glasnika/učenika.

16.11.2017.

VENERA

Princip privlačenja, ljepote, ljubavi, žudnje, sklada, osobnih vrijednosti, sposobnost stvaranja odnosa i harmonije, užitak u umjetnosti, hrani i senzualnosti, arhetip ljubavnice/ljubavnika.

23.11.2017.

MARS

Princip energične sile i aktivnog djelovanja, borba za sebe i za druge, napad i obrana, jasno i strastveno djelovanje, fizička aktivnost, natjecanje, hrabrost, arhetip ratnika/ratnice.

30.11.2017.

JUPITER

Princip širenja i rasta, napretka i poboljšanja, iskustvo uspjeha i obilja, entuzijazam, optimizam, vjera u život, povezanost sa višim sferama i znanjima, arhetip učitelja/dobročinitelja.

07.12.2017.

SATURN

Princip ograničenja, strukture, odgovornosti i mudrosti, prevladavanje teškoća, princip vremena koje prolazi, posljedice djelovanja, zrelost, disciplina, strpljenje, ono što sami gradimo je trajno, arhetip mudrog starca/oca.

 
Voditeljica: Valentina Andrašek
Psihologinja s dugogodišnjim astrološkim stažom i iskustvom direktnog rada sa ženama, provest će vas kroz neotkriveni svijet astrologije novim i avangardnim pristupom ovom području. Zaboravite sve što ste o astrologiji čitali u dnevnim novinama te otkrijte istinsko značenje ovih drevnih znanja, kao i njihovu praktičnu primjenu u svakodnevnom životu. Radionice se temelje na ideji osobnog rasta i razvoja, te slobode u kreiranju vlastite stvarnosti kroz spoj astrologije i suvremene psihologije.
Biti astrologinja za nju je poziv a ne zvanje, a edukaciju i praktično iskustvo stekla je u astrološkim školama u Hrvatskoj i inozemstvu, te u dugogodišnjem radu s klijenticama i klijentima.
 


Ustanova za obrazovanje odraslih GALBANUM/Adult Education Institution GALBANUM
Nova Cesta 4, ZAGREB
Croatia

Galbanum