OTPUSTI, OPUSTI, OPROSTI coaching+meditacija+gong kupka

OTPUSTI, OPUSTI, OPROSTI
Coaching+meditacija+ gong kupka
Elevate u suradnji s Holističkim centrom Luna.

Osjećate li da previše radite? Da vam misli rade čak i kada ne radite? I teško vam je naći način kako se opustiti? RESETIRAJTE SE za pocetak novog tjedna.

U 2 h sata ne pričamo o antistress metodama, nego to i radimo. Previše nas se nalazi u poziciji kroničnog umora, nervoze, letargije, radoholičarstva. I ne samo da si ne uzimamo vremena za odmor, ne samo da ni ne znamo ponekad kako se odmara nego ne znamo što se skriva iza tih naših navika. Koja ograničenja ili strahovi?

Shvatili smo da su nam za kvalitetno smirivanje i regeneriranje uma, tijela i duše, potrebna tri alata:

COACHING: da otpustimo

Coaching je metoda koja nam sluši da podignemo razinu svjesnosti i odgovornosti u onome području koje nam je bitno. Koje nam preprečuje put k cjelovitosti, zadovoljstvu ili uspjehu. Najčešće rezultira imenovanjem trna u peti kojeg imamo a nismo si htjeli priznati. Ako nešto imenujemo, možemo aditi s tim. Ako shvatimo da nešto stišćemo, tek ga tada možemo potpustiti.

VIZUALIZACIJA I MEDITACIJA: da opustimo

Meditacija je stanje bez uma. Obično je naš um prepun otpadaka, baš kao kad je ogledalo prekriveno prašinom. Um je stalno u prometu: misli se kreću, težnje su u pokretu, sjećanja se kreću, ambicije se kreću – sve je to u stalnom prometu. Meditacijom osolobađamo energetske blokade, usklađujemo se sa svojim pridodnim ritmovima i željama naše duše te se duboko opušatmo. Čak su i znanstvena istraživanja dokazala da se nakon 8 tjedana redovite meditacije fizički dio mozga koji se povezuje s anksioznošću, strahom i stresom se smanjio.

GONG KUPKA: da oprostimo

Gong je jedan od najstarijih instrumenata na svijetu. Prvi gongovi pojavili su se prije oko 5000 godina. Zvuk gonga ima jaku iscjeljujuću vibraciju, utječe na obnavljanje stanica u tijelu, duboko uravnotežava, smiruje i oslobađa od stresa. Zato se metoda i naziva zvukoterapijom. Ukratko, pročišćava nas i u isto vrijeme približava sebi samima kako bi se mogli ponovno povezati sami sa sobom i udaljava kako bi iz druge perspektive vidjeli dovoljno dobro onoga kome je potrebno oprostiti.

 

Napomena: ponesite odjeću u kojoj se ugodno osjećate, prostirku ili vreću za spavanje da se možete udobno smjestiti i otvoreno srce

Mjesto radnje: Gacka 16
Vrijeme radnje: 18-20h

Cijena: 150 kn uplata na žiro račun
Prijave na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tihana Dragičević, coach
Karmen i Zoran Malin, zvukoterapeuti

www.centar-luna.com
Karmen Malin +385 91 60 53 922
Zoran Malin +385 91 30 60 330