Kundalini joga radionica u Rijeci - Snaga ljubavi

Dragi prijatelji i svi ljubitelji joge i kundalini joge, mnogi ste me pitali kada se opet vidimo, pa eto me opet k vama. Ponovno imate mogućnost u Rijeci iskusiti dobrobiti prekrasne kundalini joge, zato ne propustite svoj dolazak. 

Nakon retreat seminara u Opatiji i mnogih radionica po Hrvatskoj, ponovno ćemo se družiti u Rijeci. Jako se radujem tome.

Radionica je otvorena i prilagođena za sve, kako za one koji već prakticiraju neku vrstu joge, tako i za početnike koji su svakako dobrodošli. Za žene i muškarce svih dobi, jer svi mogu prakticirati kundalini jogu. Potrebno je samo učiniti prvi korak i doći, te steći još jedno, a za neke od vas novo iskustvo.

Pozovite prijatelje i proslijedite događaj svima kako bi saznali na vrijeme.


Poklonite ovu radionicu sebi ili nekoj dragoj prijateljici, prijatelju, nekome koga volite...
Dopustite si vidjeti Vašu unutarnju snagu i sjaj Vaše duše pomoću kundalini joge, kriya, moćnih pranajama, meditacija, mantri. Otvorite svoje srce i pokrenite snagu sijanja i ljubavi, radosti i sreće. To je ono naše prirodno stanje. Kundalini joga nam u tome može mnogo pomoći sa svojim moćnim krijama i pranajamama namijenjenima upravo za to. Ona u nama potiče pozitivne i lijepe emocije jer nas pročisti od mnogih nakupljenih neželjenih emocija. Pomoću krija i meditacija za otvaranje srca, ulazimo u naše najviše božansko Ja, kako bismo zaista počeli živjeti u radosti i ljubavi. Osjetiti ćemo koliku moć ima ljubav jer ćemo je pokrenuti na razne načine. Učiti ćemo kako živjeti život iz srca i u ljubavi, u harmoniji sa svim živim oko nas. Zaboraviti ćemo na naš um koji uvijek slušamo kako se buni i otići u svoje srce. Upravo ovaj mjesec prosinac je baš za ovakvu radionicu kako bismo postali još više suosjećajniji prema drugima, tolerantniji i kako bismo se ponekad podsjetili da uradimo nešto besplatno za nekog drugog, tj. da služimo. Ovo je nekako uvijek vrijeme transformacije, doživljavamo ih, osjećamo ih oko nas i u nama. Otpustiti ćemo nepotrebne tragove i zapise, oprostiti sebi i drugima, a to nas dovodi do potrebnog mira i ljubavi. I tada jednostavno jesmo, bivamo... Ovo su zaista posebni tenutci, susreti, programi u ovo doba godine koji su samo po sebi sreća, radost, mir, ljubav.. Zaustavite se barem na 3 sata, dišite, uzmite si to vrijeme samo za sebe u ovom zauzetom svijetu s bezbroj zadataka i zahtijeva koji vas osvajaju i odvlače od vas samih. Svakako dođite, ako vam to znači, ako to želite, imate potrebu, mislite da je baš za vas, upravo sada.. Poklonite si ljubav i unutarnju svjetlost, radost, zahvalite se na tome jer svjetlost uvijek izlazi iz velike tame...
Za kraj, kao i uvijek slijede zagrljaji, kao i obično na mojim mnogim seminarima.

Nakon toga prepustite se dubokom opuštanju uz Joga Nidru i prekrasan zvuk koji proizvode himalajske i kristalne zdjele. Otputujte dušom uz zvuke i frekvencije na neko preljepo mjesto i uživajte. Oslobodite negativnu energiju iz Vaše podsvijesti, oslobodite se vezanosti, ovisnosti, strahova i svega što Vas koči da se veselite životu, da sijate zdravlje i sreću, da blistate i svijetlite. Od svih naših centara, najjači je srčani centar.

Kroz sve to s puno ljubavi, vodit će Vas iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, Sarab Varta Kaur (Dragica Kopjar), zaljubljenica u jogu i glazbu, koja je i sama prolazila kroz raznorazna životna iskustva, učila na njima, transformirala se iz dana u dan. Ovime želi približiti i učiniti dostupnom, svima zainteresiranima, kundalini jogu, ovaj puta u kombinaciji sa zvucima himalajskih i kristalnih zdjela.

Sarab Varta Kaur, certificirana KRI - Kundalini Research Institut učiteljica kundalini joge, glazbenica, certificirani gong master (učitelj Don Conreaux), zvučne masaže tibetanskim zdjelama, Theta Healing praktičarka, zaljubljenica u jogu i zvuk, jedna od prvih učiteljica kundalini joge u Hrvatskoj.

Dođite u laganoj pamučnoj (bijeloj) odjeći da vam je ugodno sjediti, vježbati te ležati za vrijeme relaksacije. Obavezno ponesite jogamat ili nešto na čemu ćete vježbati, dekicu i jastučić za relaksaciju i... otvoreno srce ♥

Nedjelja 3.12.2017. u 17h – 20h

Mjesto: Grand hotel Bonavia, Dolac 4, Rijeka http://www.bonavia.hr/

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE. Hvala.


Donacija za radionicu: samo 200kn
Trajanje, oko 3 sata

Prijavite se i za individualne zvučne masaže tijela sa himalajskim zdjelama, te privatne konzultacije uz donaciju.
Mjesta u dvorani ima dovoljno za sve zainteresirane.

Obavezna je prijava i uplata akontacije ili cijelog iznosa na račun (podaci za uplatu po prijavi).
Uplate akontacije i sve dodatne obavijesti na kontakte: e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
i mob 091 9759304

Donacije od ove radionice biti će namijenjene humanitarnoj udruzi Plavi anđeo koju vodi Dragica, za siromašnu djecu u Ugandi i gradnju dječjih igrališta u sklopu Osnovnih škola.


www.plavi-andeo.hr
https://www.facebook.com/udruga.plavi.andeo/
Hvala od srca svima!
Love2All ♥
Sat Nam