Intenzivni seminar Thai masaže

Thai masaža - I stupanj
Na intenzivnom Thai seminaru upoznat ćete se s osnovnim znanjima tradicionalne Thai masaže (10 glavnih energetskih linija prema tradicionalnoj tajlandskoj medicini). Doživjet će te iskustvo istinski svjesnog dodira. Na seminaru ćemo raditi svih 151 pokreta Thai masaže. Nakon seminara svaki će polaznik moći samostalno izvesti kompletan opuštajući tretman u trajanju od 1 sat i 45 minuta. Svaki polaznik će dobiti skriptu s ilustracijama i opisom tehnike.

thai masaza 3Ovaj intenzivni seminar dio je programa Tajlandske škole (Thai Massage School of Chiang Mai - http://www.tmcschool.com/ ). Cijeli program škole traje 120h. Nakon seminara svaki će polaznik dobiti međunarodno priznati certifikat Tajlandske škole.

Raspored održavanja seminara:

TRAJANJE: 7 dana, 17:00h - 21:00h
20.5. ponedjeljak
21.5. utorak
22.5. srijeda
23.5. četvrtak
24.5. petak
25.5. subota
26.5. nedjelja

Thai masaža - II stupanj*
TRAJANJE: 7 dana, 17:00h - 21:00h
27.5. ponedjeljak
28.5. utorak
29.5. srijeda
30.5. četvrtak
31.5. petak
1.6. subota
2.6. nedjelja

Thai tehnike naprednog istezanja*
Na ovom intenzivnom jednodnevnom seminaru naučit će te napredne tehnike Thai istezanja. Seminar je isključivo namijenjen polaznicima koji imaju iskustva u radu s tijelom (Thai i shiatsu praktičari, Yoga učitelji i slično).

Raspored održavanja seminara:
TRAJANJE: 1 dan, 09:00h - 16:00h
Subota 01.06.2019.

CIJENA
Thai masaža - I stupanj 3750 kn
Thai masaža - II stupanj 3750 kn
Thai tehnike naprednog istezanja 1500 kn
Cijena kompletnog programa 9.000,00 kn
                                                  8.100,00 kn

CERTIFIKAT: Svaki polaznik dobiva međunarodno priznati certifikat (TMC certification - za Thai I i Thai II) izdan od Thai Massage School of Chiang Mai, Tajland. Osim navedenog certifikata polaznici dobivaju i certifikat Američkog nacionalnog odbora za terapeutsku masažu i rad na tijelu (The National Certification Board for Therapeutic Massage & Bodywork NCBTMB)

Prijaviti se možete putem web obrasca PRIJAVA

Broj mjesta je ograničen! Prijave se primaju do 20.04.2019.

Napomena*: seminar će se održati na engleskom jeziku. Potrebna je minimalna razina poznavnaja engleskog jezika. Više od 90% seminara su vježbe.
PDV je uračunat u cijenu.


Voditelj seminara: Kalin Nenkov

thai masaza 2

Za vrijeme studija Fizikalne terapije na Nacionalnoj sportskoj akademiji u Sofiji u Bugarskoj, Kalin je stažirao u raznim odjelima bolnica, uključujući Ortopediju, Neurologiju, Internu medicinu i Traumu. Nakon završetka studija, nastavio je razvoj svojih vještina i znanja u području SPA terapija, istovremeno istražujući terapeutski potencijal raznih istočnih masažnih tehnika i stilova. Između 2005 i 2011 Kalin radi kao fizikalni i masažni terapeut u prestižnom Maleevi teniskom klubu u Sofiji.

2006-te završava školu Thai masaže na Chiang Mai - instituciji u potpunosti akreditiranoj od strane tajlandske vlade i priznate od tajlandske kraljevske obitelji, koja pruža profesionalne i učiteljske treninge u praksi i teoriji Thai masaže. Tamo Kalin dobija vladinu potvrdu kao Thi Massage Professional (Profesionalni praktičar Thai masaže) te završava program za Učiteljske treninge čime postaje licenciran za podučavanje cijelog kurikuluma svih tečajeva škole, koje je odobrilo tajlandsko Ministarstvo obrazovanja.
To uključuje Osnove Thai masaže - razina 1, Napredna Thai masaža - razina 2, Terapeutska Thai masaža- razina 3, Thai masaža stopala, Thai masaža na stolu, Thai masaža na stolici.

Tijekom posljednjih nekoliko godina, nadahnut iskustvom iz Tajlanda, Kalin posvećuje svu svoju energiju i napore u praksi i podučavanju Thai masaže. Organizira i podučava više tečajeva u mnogo gradova u Bugarskoj i inozemstvu. Više od 400 studenata prošlo je module profesionalnog programa treninga kod Kalina. Osim individualno, Kalin trenira i timove profesionalaca. Trenirao je zaposlenike više vrhunskih hotela i SPA centara u Bugarskoj, uključujući i Sense Hotel Spa, Kempinski Hotel Grand Arena u Banskom, Grand Hotel Pomorie, Interhotel Bulgaria u Burgasu, Sana SPA Hotel u Hissarau te UPI Beauty and Spa Centre u Sofiji.
Kalin također drži tečajeve za studente Medicinskog koledža u Sofiji, uključujući i slabovidne studente.

Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

Tajništvo

Ustanova za obrazovanje odraslih GALBANUM
Adresa: Nova cesta 4, Zagreb
tel: (+385) 01/3794-568
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.