Večer čarolije zvuka, pokreta i ženske energije

Holistički centar Luna i Angels studio organiziraju:
Večer čarolije zvuka, pokreta i ženske energije

Svima nam je potreban odmor u životu. Odmak od obaveza i stvarnosti i povratak – SEBI. Ponekad ne želimo nigdje ići, juriti za ciljevima i postizati nešto. Želimo samo BITI.

Svijet u kojem nemamo vremena biti, svijet je koji nas udaljava od nas samih. U kojem su boje samo boje, zvukovi samo zvukovi, a tijelo nam služi samo kao alat za izvršavanje brojnih obaveza.

Što ako može biti drugačije? Što ako pokretom, zvukom, sviješću možeš oživjeti te boje u svom životu, zvukove osjetiti a ne samo čuti, a tijelo pokretati slobodnije, lakše, strastvenije!
Opusti se, odmori se, osvjesti se i razbudi zaspalo žensko čudo u sebi!

Pridruži nam se na večeri uz svijetlost svijeća, miris eteričnih ulja, zvukove gonga i blage pokrete koji će te obnoviti.

Što te očekuje?

♦ Predavanje o emocijama I tijelu, važnosti ženske energije u nama, te kako je aktivirati
♦ Djelovanje pokreta I plesa na unutarnji osjećaj
♦ Meditacija osvještavanja tijela I bivanja u sadašnjem trenutku
♦ Meditacija pokretom – pokreni tijelo umiri misli, buđenje osjetila sluha, dodira, mirisa
♦ Djelovanje muzike I zvuka na naše unutarnje stanje
♦ Meditacija I zvučna kupka by Karmen Malin
♦ Mirisna ulja by Anamarija Pažin Morović
♦ Druženje u opuštenom okruženju uz čaj ?

Program traje 2 sata a održava se u petak 1.12.2017. u 20 sati.

Sudjelovanje u programu iznosi 250 kuna, za Angelsice i primateljice newslettera te klijentice Holističkog centra Luna cijena iznosi 200 kuna.

Više o voditeljicama programa:

Ivka Armanda Todorović

Ivka je vlasnica Angels Body and Emotions Studia u Zagrebu i sukreatorica koncepta Body and Emotions. Mama je dvogodišnjeg Vite koji ju je inspirirao da pokrene još jedan brand, odjeću za mame I sinove – Mamasita and son.
Svatko tko je upozna reći će da to što radi I živi, a Ivka za sebe kaže da je njena misija da budi strast u drugim ženama na fizičkoj I emotivnoj razini. Iako je po struci novinarka, svoju ljubav pronašla je u plesu I psihologiji koju danas uspješno spaja. Vodi treninge I individualne satove, te brojne radionice na temu pokreta I emocija.

Karmen Malin

Karmen je vlasnica Holističkog centra Luna koji u svojoj ponudi osim wellnesa i masaža održava meditacije i radionice kojima je cilj poboljšanje kvalitete života. Zvukoterapijom se bavi 4 godine, a stručno se usavršava I u drugim područjima. Sebe smatra strastvenom I nježnom ženom, a svoj posao radi s puno topline I ljubavi. Njena je životna misija pomoći osvijestiti, osnažiti i opustiti svaku ženu da živi svoje snove.

Angels studio, Radnička cesta 1a, Zagreb
Petak, 01.12.2017. u 20:00 sati
Prijave OBAVEZNE na. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

"Holistički centar Luna" j.d.o.o.
centar-luna.com
Karmen Malin +385 91 60 53 922