RITUAL ČIŠĆENJA 7 GENERACIJA

Duhovno genetski „inženjering“ za isceljivanje korena našeg postojanja.

29.-14.11.2018.
Ovaj ritual obuhvata 7 generacija unazad. Čisti se opterećujuće i aktivira se pozitivni potencijal predaka.
Obuhvata preko 250 predaka. Preporučuje se da se učesnici pripreme unapred, da prikupe što više informacija o svojim precima i o porodičnom stablu i konzultiraju se sa Akengen.

Ritual je iznimno putovanje u prošlost i živote naših predaka koji utječu na naš život ovde. To je susret sadašnjosti i prošlosti, susret generacija, živih i mrtvih.

Predstavlja reciklažu nasledjenog, zatvaranje nezavršenih ciklusa i ponavljajućih sudbina i sinhronizaciju nasledjenog s našim individualnim bistvom. U ovom trenutku je nešto najintenzivnije što se može na području rada s precima ponuditi na EU teritoriji.

Kome je namenjen?

Svima onima koji žele dobiti podršku za svoj život, koji žele živeti zdrav, srećan i uspešan život, koji žele ostvariti svoje ciljeve i potencijale i ne žele ponavljati greške svojih roditelja, onima koji žele da neutrališu ono što nije kompatibilno sa njima i njihovim životom.Od naših predaka smo nasledili fizičko telo, emocije, način razmišljanja i spiritualnost. Ritual je usmjeren s ciljem da dobijemo podršku predaka, harmonizujemo nasledjeno sa našom dušom i bistvom, očistimo negativne utjecaje genetike, da ne trebamo ponavljati sudbine naših predaka, da se oslobodimo bremena prošlosti i aktivnije i bolje živimo svoj život ovde i sad.

Naročito preporučujemo onima:
-Koji znaju da u njihovoj porodici postoje (ili se generacijski nasledjuje) alkoholizam ili druge bolesti zavisnosti, hronične bolesti, tragični dogadjaji, samoubistva, traumatični dogadjaji u odnosima ili među generacijama, sve ono što ne žele da se ponovi njima ili njihovoj deci.
· Koji bi želeli nešto promeniti u svom životu ali osećaju da ih nešto stalno zaustavlja, koči i vuče nazad i kad naprave korak napred, opet se vrate u istu situaciju.
· Koji imaju stalan osećaj da ih njihova porodica ne razume, da u njima nemaju potporu za ostvarenje svojih snova i ciljeva i da su u svojoj porodici ili familiji više ili manje stranci.
· Koji osjećaju da ih u životu nešto guši, da na svojim leđima nose težinu i odgovornost drugih, da ne mogu disati punim plućima i živeti svoj život.

PROGRAM traje od 5 do 7 dana. Preporučuje se da se prethodno ili u okviru rada napravi Bori ritual - ritual za naše osobno bistvo, da je sposobno za genetsku reciklažu.


GDJE SE ODVIJA: Ritual se izvodi na IZVIRU, blizu Ćateških Toplica ili Brežica, Slovenija
Boravak: učesnici retreata su moji gosti u kući do popunjenja kapaciteta. Sa sobom poneti: komplet odjeće za baciti, 2 kompleta bijele odjeće za rituale, ručnike, hranu samo u slučaju posebnog režima ishrane.

Na Izviru je hram predačkih energija, prostor građen, konstantno energetsko dopunjavan i pripremljen za tu svrhu.

Mateja Tomšič Akengen je specializirala rad sa duhovnom genetikom u Africi. Postala je Iya-agon - sveštenica za rad s energijama predaka. Takodje je terapeut šamanskih tehnika za rad s prošlošću - Holographic Timeline Healing, vraćanje djelova duše, egzorcist, NLP majstor praktik, regresoterapeut…


MATEJA OPIS