SUSRET SA SOBOM U PSIHODRAMSKOJ GRUPI

“Pitam se mogu li ikad igdje biti doma, jer dom nije mjesto, to je stanje uma. Stvarno biti doma znači osjećati se doma u "vlastitom tijelu". Možda ste u svom životu tražili dom na krivim mjestima.”   - Irvin Yalom -  

Život je stalni proces, koji nosi promjene iz različitih situacija, okoline, i iz nas samih. Kako bi svatko od nas uspješnije djelovao u svakodnevnim životnim situacijama i promjenama koje one donose, potrebno je pronaći dovoljno dobre načine za usklađivanje unutarnjih i vanjskih zahtjeva i zadržati vlastitu cjelovitost.

Ako ste pomislili na djelotvoran i kreativan način koji vam u tome može pomoći, pozivamo Vas da se prijavite na motivacijski razgovor za ulazak u psihodramsku grupu. Kroz rad u psihodramskoj grupi imati ćete priliku biti aktivni kreatori svojih iskustava kroz interakciju s drugima, sudjelujući u vlastitom procesu promjene uz grupu i voditeljice koje će Vas na tom putu podržati. Prijave za psihodramske grupe su u tijeku!
Kroz kontinuirane susrete sa sobom u psihodramskoj grupi - istražujemo, prorađujemo vlastite obrasce doživljavanja i reagiranja na svakodnevne situacije, odnose s drugima i otkrivamo vlastite potencijale.

„Ja nisam ono što mi se dogodilo, ja sam ono što biram postati.“ - Carl Gustav Jung – 

ŠTO VAS OČEKUJE?
Sigurno, povjerljivo i dobronamjerno okruženje za osobni rad, u maloj grupi, do najviše osam članova.

TKO SU ČLANOVI GRUPE?
Grupa je namijenjena svim punoljetnim osobama koje su zainteresirane za osobni rast i razvoj, za sve one koji žele promijene u svom životu, bilo iz osobnih i/ili profesionalnih razloga, bez obzira na dob, spol, zanimanje ili stručnu spremu.

Najčešći motivi za početak rada u psihodramskoj grupi su:

 • potreba za istraživanjem važnih osobnih tema od svakodnevnih problema i konflikata, do trauma koje mogu biti i transgeneracijske, psihosomatskih poteškoća, pitanja i sumnji različitog sadržaja,
 • potreba za preispitivanjem trenutne životne situacije, prošlosti, socijalnog i kulturnog okruženja,
 • pogledati na životne situacije iz druge perspektive,
 • potreba za razvojem zdravih odnosa,
 • priprema za buduće događaje u kojima se želi djelovati sa većim omjerom fleksibilnosti,
 • doživljaj povezivanja iskustva sa ovdje i sada,
 • razviti snažniji doživljaj sebe i drugih.
 • potreba za jasnijom unutarnjom motivacijom i osjećajem za smisao,
 • potreba za izgradnjom jačeg osjećaja sigurnosti, osobne vrijednosti i načina da se zauzmemo za sebe,
 • potreba za boljim kontaktom sa emocijama i njihova samoregulacija

KADA SE VIDIMO?
Susreti grupe održavaju se:

 • Prva grupa: utorak od 18:45 - 20:45 sati.
 • Druga grupa: jedna odabrana subota u mjesecu od 10:00 - 16:00 sati

GDJE SE VIDIMO?
U prostoru Centra za savjetovanje i edukaciju „Balans“ koji je prilagođen za psihodramski rad. Prostor se nalazi u Novom Zagrebu, naselju Dugave, na adresi: Hribarov prilaz 6.

KAKO SE PRIJAVITI?
Prije uključivanja u grupu obvezna je prijava na motivacijski razgovor, koji je informativnog karaktera, a njegova svrha je međusobno upoznavanje. Dolazak na razgovor ne obvezuje vas da se uključite u grupni rad. Prema potrebi, mogući su dogovori za individualni psihoterapijski rad.

Prijavite se, upitajte i informirajte se na sljedeće kontakte:
e-mail: infomk175 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Koraljka/ 098 1377 120
Matea/ 098 678 182
Voditeljice grupe: Matea Krišto i Koraljka Rudančić

koraljka i matea slikaMatea je rođena u Zagrebu, 1981. godine. Završila je Edukacijsko rehabilitacijski fakultet u Zagrebu te stekla titulu prof.socijalni pedagog , psihodramska psihoterapeutkinja nositeljica je Europskog certifikata iz psihoterapije (ECP). Od 2010. godine vodi niz psihodramskih radionica, individualnu i grupnu terapiju. U postupku je dobivanja certifikata iz Filal Play coach- trening roditeljskih vještina. Djelatnica je Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica, gdje radi sa djecom i mladima s teškoćama u razvoju i djecom s posebnim potrebama. .

Koraljka je rođena u Zagrebu, 1978. godine. Završila je psihodramsku psihoterapijsku edukaciju i nositeljica je Europskog certifikata iz psihoterapije (ECP), terapeutkinja je Senzorno Inegrativne Ayres terapije i trenerica Neurolingvističkog programiranja. Djeluje od 2007. godine u Centru za savjetovanje i edukaciju „Balans“ gdje radi, u kontinuitetu, individualnu i grupnu terapiju, savjetovanje i edukaciju za djecu, mlade i odrasle osobe. Voditelj je tematskih edukativnih radionica i treninga za stručnjake koji rade u zdravstvu i/ili obrazovanju.
Ako ste ikad pomislili o djelotvornoj kreativnoj metodi za stvaranje promjene o kojoj intenzivno razmišljate, onda je PSIHODRAMA pravi izbor za Vas!

 

♦ ________________________________________ ♦
Poklon svim našim čitateljicama i čitateljima....

zvučnik newsletter mali

 

Budite informirani na vrijeme o novim događanjima s Drumtidam stranice
UPIŠITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU :)
Ispunite donji obrazac i na mail će vam stići link s kojeg možete preuzeti poklon koji želite.

 
Hvala vam i uživajte :
Drumtidam