Tjedan kristalnih layouta u Rijeci i Zagrebu

Po treći puta organiziramo tjedan dana u kojem možete doći na tretmane korištenjem kristalnog layouta u našem Theta Centru u Zagrebu i u Rijeci. Radi se o tretmanima korištenjem metode Theta iscjeljivanja, pojačanima utjecajem polja kristala.

Kristalni layout koristi se na ThetaHealing® tečajevima Djece duge i Nivoi postojanja, te nas uvodi u duboko stanje svijesti gdje možemo istraživati prošle živote, genetska sjećanja, zaboravljene detalje iz djetinjstva, prisjećati se budućnosti i odlaziti u druge razine postojanja (i zaglaviti tamo ako smo bez vodstva!). Vianna uvijek napominje da se kristalni layouti rade u paru.

Učitelji Nada i Siniša će raditi tretmane kako ih uči Vianna, osnivačica Theta iscjeljivanja, koristeći se pritom svime što Theta iscjeljivanje može ponuditi.

Tretman se radi tako što klijent kaže temu koju bi htio istraživati, ili problem na kojem bi htio raditi da ga razriješi (slično kao i u klasičnom tretmanu Theta iscjeljivanja). Zatim se legne, a terapeut polaže kristale oko osobe, u ruke i po čakrama, te se sjedne kraj klijentove glave i energetski ga vodi do portala u svemiru kroz koji se ulazi u željenu tematiku koju je izabrao.

Kristali imaju ulogu pojačavanja i fokusiranja, te energetskog vodstva. Stoga je ovakav tretman za mnoge vrlo snažan i može ostaviti osobu lagano ošamućenu jer se na fizičkoj razini osjeti proces.

Koja je razlika u odnosu na klasičan Theta tretman?
Koriste se kristali i kombinira se isjeljiteljska moć prvog i sedmog nivoa. Kako kristali imaju efekt pojačavanja, onda osobe često probiju osobnu unutarnju blokadu i vide stvari kroz vodstvo koje su im inače bile zamućene i blokirane. Time se otvara i mogućnost otpuštanja i iscjeljivanja.

kristali 1Trebam li neki preduvjet ili predznanje?
Ne, svi mogu pristupiti ovom tretmanu.

Kada se može doći na tretman?
S obzirom na potrebu za većim brojem kristala sve ćemo ih prebaciti prvo u Zagreb, a zatim u Rijeku.
TJEDAN DANA U ZAGREBU: 09.04. - 15.04.2018.
TJEDAN DANA U RIJECI: 16.04. - 22.04.2018.

Te dane možete rezervirati termin kod Nade ili Siniše.

Koja je cijena?
Cijena je ista kao i za Theta tretman, 350 kn.

Kako mi tretman kristalnim layoutom može pomoći?
Često se desi da kristalni layout sruši cijelu jednu paradigmu i sistem vjerovanja, time čisteći velik broj blokada i negativnih programa. Radi to zato što dobivate vodstvo da sami vidite i osjetite kako je nastala trauma ili problem koji sada imate. Također pomoću kristalnog layouta se značajno jače mogu povući talenti iz budućnosti i znanja koja još niste naučili, a dobro bi vam sada došla. Naglasak je na dovršavanju lekcija i završavanju začaranih krugova ponavljanja istih(neželjenih) scenarija. Također je moguće ići pričati s nekim višim bićem kao što su Isus ili Budha te dobiti vodstvo za vaša životna pitanja iz drugog kuta gledišta. Kristali će vam omogućiti da se bolje uskladite s njihovim vibracijama, duže ostanete povezani u razgovoru i jasnije shvatite dobivene poruke.

kristali 2U ovoj vrsti kristalnih layouta sve ćemo raditi kroz Stvoritelja svega što jest. Možemo čak i raditi kopanje usred layouta u nekoj fazi ako se za tim pojavi potreba.

Koristimo kristale iz Viannine trgovine Theta instituta iz Amerike, velike geode i male đepne kristale te ručne kugle vozače - drivere.

Kako se prijaviti?
Pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.sa željenim terminom i gradom za koji se prijavljujete.