OSLOBODITE SE OSJEĆAJA KRIVNJE I EMOCIONALNE MANIPULACIJE

Evo nekih glavnih naglasaka s radionice:
Kad je osjećaj krivnje u pitanju, dobro je znati da nismo krivi za događaje iz prošlosti na koje nismo mogli utjecati, a koje smo dobili još u djetinjstvu od svojih roditelja a na nama su ostavili dubok trag, No, odgovorni smo za iscjeljenje tih dubokih tragova, tj. starih emocionalnih rana

Jedna od najvažnijih stvari u bilo kakvom radu na sebi jest preuzimanje odgovornosti upravo za taj svoj emotivni teret, jer smo za svoje emocije i osjećaje jedino mi odgovorni a ne krivi. Na taj smo način i (nesvjesno) dopustili drugima da manipuliraju s nama i ušli u jezivi kovitlac emocionalne ucjene i manipulacije Ali i naučili druge okrivljavati za svoje osjećaje i stanja. .

Na radionici ćemo upravo raditi na tome da osvijestimo taj krivi obrazac –osuđivanja i okrivljavanja sebe- i promijenimo ga u svoju korist.

Radit ćemo na iscjeljivanju sebe kroz zanimljivu tehniku oprosta.

Otkrit ćemo što nam sve uspješno može vratiti osjećaj samopoštovanja i okrenuti novi list zadovoljstva sa sobom bez ikakvih uvijeta izvana..

Razumjet ćemo da je jedino svatko pojedini od nas odgovoran za to kako se osjeća. I u tom se preokretu stare dogme, klišeja- da su drugi odgovorni za naše osjećaje - krije naša pobjeda nad tjeskobom, strahom, nedostatkom samopoštovanja, emocionalnom manipulacijom i mržnjom prema sebi i drugima..
Radionica stoji 200 kuna.

Svi će polaznici po njenom završetku dobiti skriptu s glavnim točkama i temama radionice.
Također svi će polaznici dobiti i snimku (mp3) Autosugestije Samopoštovanja, kako bi si olakšali put u oslobođenje od krivnje, manipulacije i ucjene, usvojivši svoje istinske, prirodne vrijednosti (samopouzdanje i samopoštovanje) slušajući snimku (traje 30 min.) barem tri puta dnevno, odmah ujutro i prije spavanja.

Voditeljica radionice Lidia Černi, voditeljica Centra Pozitiva (centra za pozitivne vrijednosti i osobnu izvrsnost)

Certificirani life coach, NLP praktičar, hipnoterapeut, članica Međunarodne alijanse holističkih terapeuta (International Aliance of Holistic Therapis), dugogodišnji praktičar i predavač brojnih radionica, tečajeva i seminara osobnog razvoja (meditacije, oslobođenja od stresa, samopouzdanja, riješavanja konflikata, otklanjanje emocionalnih blokada itd.)

25. travnja i 3. svibnja 2018. od 18-20 sati u Centru Norma Viva, Ul. Crvenog križa 33 u Zagrebu

Prijave su OBAVEZNE zbog ograničenog prostora na
097 6830 310 ili na ovaj mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Foto PIXABAY