KUNDALINI YOGA RETREAT NA OTOKU IŽU

KUNDALINI YOGA RETREAT NA OTOKU IŽU - TRANSFORMACIJA - SARAB VARTA KAUR
Hotel Korinjak, otok IŽ
Period od 8.9. - 15.9.2018. 7 polupansiona
Dragi moji, s radošću vas pozivam i ove godine na peti po redu kundalini joga retreat seminar, na prekrasni otok Iž, u vegetarijanski hotel Korinjak.

Pridružite nam se i provedite 7 nezaboravnih dana rekreativnog, energizirajućeg odmora, uz seminar Kundalini joge, popračen Yoga nidrom, Trans danceom, bubnjanjem....na kraju ljeta.
Poklonite si povratak sebi i prirodi, nezaboravne dane uz kupanje u kristalno čistom moru, duge šetnje, miris borova, zdravu vegetarijansku prehranu, mir i tišinu od svakodnevne buke i stresova.
Postanite svjesni sebe, svojih mogućnosti i potencijala i uživajte u životu, posvetite se sebi, volite sebe, doživite unutarnji mir i unutarnju ljepotu sebe.

I pored intenzivnog programa ostat će Vam dovoljno slobodnog vremena za kupanje i uživanje u moru, u vegetarijanskoj prehrani, duge šetnje, te osobne zanimacije. Moje dugogodišnje iskustvo u održavanju seminara i retreata pokazalo je da je ovakav aktivan odmor, ili povlačenje od uobičajenoga života, neusporedivo učinkovitiji od onog uobičajenog odmora. Ovakav aktivan odmor vodi obnavljanju i ujedinjavanju energije te otpuštanju onih najdubljih slojeva napetosti kojih obično nismo ni svjesni. Seminar nam daje priliku da ponovno otkrijemo svoje tijelo od kojeg smo se zbog često neodgovarajućeg načina života otuđili, da tijelo povežemo s našim umom i duhom, te da uspostavimo balans i steknemo nove i zdrave navike. Namjera je da se vratite kući svježi i odmorni, puni energije, spremni na nove obaveze i izazove u svakodnevnom životu.

Kroz sve to s puno ljubavi, vodit će Vas iskusna voditeljica s dugogodišnjom praksom, Dragica Kopjar-Sarab Varta Kaur, zaljubljenica u jogu i gong, koja je i sama prolazila kroz razna životna iskustva, učila na njima, transformirala se iz dana u dan, te joj je upravo praksa joga u svemu tome najviše pomogla.

O VODITELJICI: Seminar vodi certificirana učiteljica kundalini yoge (Kundalini Research Institut) s dugogodišnjim iskustvom, učenica Gurmukh Kaur i drugih svjetski poznatih učitelja, zaljubljenica u jogu i zvuk, duhovna učiteljica i glazbenica na gongu, certificirana terapeutkinja zvukom, Theta Healing praktičarka Dragica Kopjar, Sarab Varta Kaur. Jedna je od prvih certificiranih učiteljica kundalini joge u Hrvatskoj, humanitarka, volonterka.

Ovo je za sve vas, bilo da se želite samo odmoriti i vježbati koliko možete, a bez iskustva ste, bilo da ste početnici u bilo kojoj vrsti joge ili već prakticirate kundalini jogu ili neku drugu vrstu joge, te za učitelje koji žele proširiti svoje znanje. Sve joga krije biti će multilevel-prilagođene, što znači da mogu prakticirati svi. Upoznati ćete se s jednom od najljepših vrsta joge, a zovu je još i kraljica svih joga, kundalini jogom, njenim osnovama, buđenjem vaše energije i svim dobrobitima koje ona nosi. Pored toga, na seminaru ćemo raditi na poboljšanju naše cirkulacije, balansu nervnog i žlijezdanog sustava, balansu aure, jačanju srčane čakre i kreiranju ljubavi prema sebi i prema drugima, a posebno na psihičkom, emocionalnom, mentalnom i spiritualnom nivou.

Cijena retreat seminara 100 eura
Osobe koje nisu gosti hotela plaćaju iznos 110 eura za program

SMJEŠTAJ: 7 polupansiona (vegetarijanski doručak-večera)
2-krevetna soba 2.630 kn
1-krevetna soba 2.730 kn

PRIJAVITE SE PREKO DONJEG OBRASCA.

Dodatne obavijesti za retreat seminar na: e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i na mobitel +385 91 9759304

Prijave su poželjne što ranije radi rezervacije sobe, obavezna je uplata nepovratne rezervacije kod prijave u iznosu od 300 kn (račun za uplatu po prijavi).

Otok Iž je jedan od bisera sjeverne Dalmacije na pragu kornatskog arhipelaga.
U neposrednoj blizini hotela Korinjak nalazi se i kamp Korinjak u kojem možete boraviti.
U sklopu hotela izgrađena je i Piramida koja je gostima hotela na raspolaganju cijeli dan za individualne meditacije. Na duhovnom planu boravak u piramidi je neprocjenjiv, a u meditaciji se javlja mogućnost uvida.
Također je hotelskom barkom svaki dan u tri termina osiguran prijevoz na obližnji robinzonski, nenaseljeni otočić Rutnjak gdje možete u miru i osami uživati u blagodatima bujne vegetacije i skrovitih plaža daleko od tipičnih turističkih gužvi.

KUNDALINI JOGA
Kundalini yoga prema Yogi Bhajanu je drevna nauka o otvaranju ljudskih potencijala i jedna od najbržih tehnika za transformaciju tijela, uma i duha namjenjena i prilagođena zapadu, koju mogu učiti prakticirati apsolutno svi, nezavisno od toga da li su se ikada prije bavili jogom, od djece do odraslih bilo koje dobi, muškarci i žene, bez obzira kojoj religiji pripadate. Kriye su jednostavne i svima izvedive. Ona daje maksimalne rezultate za minimalno vrijeme.
Kundalini jogu čine dobro odabrane statičke poze (asane), dinamične krije, pranajame, meditacije uz mudre, mantre. Redovita praksa Kundalini joge pomoći će Vam da izbalansirate endokrini sistem, čakre, auru, ojačate nervni sistem i dobijete snagu, otklonite stres. Kundalini joga će vam dati mogućnost da iskoristite energiju uma i emocija, moći ćete bolje da kontrolirate sebe, svoje misli i osjećaje. Pomoći će vam da se oslobodite strahova i drugih negativnih emocija, loših navika, da budete sretni, spokojni, radosni i da volite, da živite u ljubavi.

HOTEL "Korinjak", www.korinjak.com prvi je hotel na Jadranu koji se specijalizirao za programe ekološkog, zdravstvenog i holistickog sadržaja, nudeći i zdravu vegetarijansku prehranu utemeljenu na tradicionalnoj domacoj kuhinji.

Hotel je smješten na ulazu u lučicu Velog Iža, usred borove šume okružene plažama. Raspolaže sa 130 ležajeva u 78 soba, od kojih je većina s balkonom. U neposrednoj  blizini hotela, u borovoj šumi nadomak plaže, smješten je kamp ukupnog kapaciteta 150 mjesta.

Posebnost hotela i kampa Korinjak jest vegeterijanska prehrana (bez mesa, ribe i jaja), svakodnevno pripremana na mediteranskoj osnovi sa svježim namirnicama, bez konzervansa i aditiva. Osnovu ove uravnotežene prehrane čine žitarice, tjestenine, orašasti plodovi, obilje sezonskog povrća i voće uz ljekovito začinsko bilje ubrano na otoku, svježe pečeni domaći kruh i slastice.

Veganska prehrana smanjuje rizik od srčanih bolesti, nekih oblika karcinoma, moždanog udara, reumatskog artritisa, bubrežnih kamenaca, visokog krvnog tlaka, astme i alergija. Tijekom cijelog boravka gostima hotela nudi se besplatno čaj od mediteranskih trava ubranih na otoku. U Snack baru u sklopu hotela, na samoj plaži možete se osvježiti slasticama, pićem i manjim jednostavnim obrocima tijekom cijelog dana i večeri. Ove godine četiri iskusna veggie kuhara biti će zadužena da i vaše nepce uživa u blagodatima koje pruža ovo posebno mjesto pod Suncem. Doručak i večera uključeni su u cijenu polupansiona te se serviraju u samoposlužnom restoranu u hotelu, gdje se uslugom prehrane koriste i gosti kampa. Ručak je, uz nadoplatu, moguće pripremiti prema najavi, kao i zelene kašaste sokove po recepturama poznate Victorie Boutenko.

PRIJAVITE SE PREKO DONJEG OBRASCA.

INFORMACIJE O SMJEŠTAJU I PRIJEVOZU:
Hotel Korinjak
tel. 00385 (0)23 277 064
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.korinjak.com

Agencija Jadrolinija
tel. 00385 (0)23 254 800 Zadar
tel. 00385 (0)1 487 3307 Zagreb
tel. 00385 (0)51 211 444 Rijeka
Autobusni kolodvor
tel. 00385 (0)60 30 20 10

KAKO DO HOTELA
Na otok Iž možete stići i trajektom, brodom ili katamaranom iz luke Zadar. Trajekt pristaje u uvali Bršanj, koja se nalazi 5 km od mjesta Veli Iž, dok brod i katamaran pristaju u samome mjestu 200- tinjak metara od hotela Korinjak. Ljetni red vožnje s rasporedom plovidbe možete nabaviti u svim većim turističkim agencijama, agencijama Jadrolinije ili se o njemu informirati na na njihovim web stranicama www.jadrolinija.hr

Djeca su dobrodošla

FB: https://www.facebook.com/events/544643482601911/