Povjerenje i prihvaćanje

“Naravno da ne postoji formula za uspjeh osim, možda, bezuvjetno prihvaćanje života i što on donosi”.
- A. Rubinstein

Život donosi mnoge izazove- male I velike- poput smrti nekoga koga volimo, prekida, financijskog kraha, poderane haljine, punog autobusa, špinata na zubu. Neke ne prihvaćamo lako, a neke nikako- želeći da se te stvari nikada nisu dogodile.

Kada nam nedostaje povjerenja u druge, to je najčešće znak da prvo nemamo povjerenja u sebe. Dobar dio straha koji osjećamo kada razmišljamo o povjerenju (prema situaciji ili osobi- pogotovo koja nas je već prije “iznevjerila”), dolazi iz uvjerenja da nećemo biti u redu ako se to ponovno dogovdi. Strahujemo da ćemo biti emocionalno shrvani tim gubitkom, sramom i osjećajem poniženosti zbog (ponovnog) nasamarivanja i kao rezultat svega toga izgubiti samopouzdranje. Strah može biti tako golem i neshvatljiv da nas natjera da slične situacije izbjegavamo po svaku cijenu. Upravo ovo je mjesto gdje se trebamo zaustaviti i istražiti: umjesto da se usredotočimo na to zašto ne bismo bili u redu, važno je znati zašto bismo bili dobro i još uvijek moći živjeti dobar život bez druge osobe.

Snažno povjerenje znači angažman, predanost, odgovornost, inovacije, te u konačnici rezultate koji premašuju očekivanja. Snažno povjerenje nam donosi uspjeh i dobrobit. Kada se međusobno pouzdamo, ideje i informacije brzo i slobodno protječu. Otvoreni smo, kreativni i podržavamo druge. Otkrit ćemo da smo sretnije i mirnije kada možemo prihvatiti ono što se dogodilo umjesto da se stalno borimo za promjenu stvari.

U ovoj radionici radimo s tehnikama koje šire naše povjerenje- i prema sebi i prema drugima, te ćemo izvesti nekoliko vježbi kako bi doprinjele našem toku i prihvaćanju tj. otpustili ono čega čvrsto držimo, a samo nama stvara neugodu ili patnju.

Radionica će se održati 25.05.18. (Pet), 18.15-21h
u Zagrebu, Vodnikova 10, 1.kat
(kod Work and Travel group)

Ako povedete jednu gošću sa sobom dobijete vi i gošća 10% popusta na ovu radionicu.

Molimo da se za radionicu prijavite preko donje prijavnice. 

Investicija za pojedinačnu radionicu iznosi 200kn, a za paket od 5 radionica 750kn.

serija radionica dugoljasti banner