SEDAM SOLARNIH MANTRI – RADIONICA ZVUKA

 Usklađivanje sa novim frekvencijama!

Svaki Zvuk ima svoju frekvenciju i prenosi određeno djelovanje na naš um, tijelo, doživljaje, percepciju. Zvukovi nose informaciju, energiju koja može biti podržavajuća, izgrađujuća, povezana sa evolutivnim procesima ili destruktivna, razorna.

Preko solarnih mantri se povezujemo sa stvaranjem Univerzuma i sa solarnom svijesti - sa znanjima koje primamo preko Sunca. Na radionici ćemo raditi također i sa zvukom kristalne zdjele. Kristalna zdjela je izrađena od kvarca, i preko njene frekvencije se povezujemo sa kristalnom mrežom na cijeloj planeti Zemlji.

Rad sa svetim zvukovima, svetim frekvencijama produbljuje meditaciju i iscjeljuje sve nivoe i dimenzije našeg bića.

Pomoću mantri se fokusira prvobitna vibracija zvuka koja nas povezuje sa Univerzalnim frekvencijama. Univerzum je stvoren od zvuka, različitih tonova i rezonanci. Pomoću mantri usklađujemo svoj um sa univerzalnim zvukovima – kozmičkim zvukovima koji svojim specifičnim djelovanjem iscjeljuju, pročišćavaju, harmoniziraju, utječu na evoluciju svijesti..

Sedam Solarnih mantri usklađuju naše biopsihičko polje i energetsko - svjetlosno tijelo sa solarnim frekvencijama, što je vrlo važno za nadolazeću Solarnu eru. Sunce je u zadnjih par godina podignulo svoju frekvenciju, prolazi kroz evolutivne procese. Zemlja se usklađuje sa tom novom frekvencijom Sunca, manifestirajući novu svijest. Također je i za nas vrlo važno uskladiti se sa tim novim frekvencijama. Svaka od 7 solarnih mantri je povezana sa jednom od 7 čakri u energetskom tijelu. Energiju iz viših dimenzija primamo upravo preko čakri – energetskih centara u tijelu (7 glavnih čarki se nalazi duž naše kralježnice). Fizička energija se također preko čakri može transformirati u viša stanja svjesnosti. Pomoću 7 solarnih mantri aktiviramo čakre koje postaju pročišćene, protočnije za primanje energije, što doprinosi harmoniziranju procesa u tijelu. Pročišćujemo um i naše opažanje, razvijamo novu percepciju, širimo svjesnost.
Neke od solarnih mantri su se tradicionalno koristile u asanama Hatha Yoge ( npr. u Pozdravu Suncu). U ovo naše moderno doba praksu solarnih mantri je donio Yogacharya Janakiraman kroz praksu Solarne Yoge. Također ova praksa solarnih mantri se koristi u Sinkrogalaktičkoj yogi – novoj praksi unutar mayanskog kalendara.

Radionicu vodi: Vesna Šantak, Bijelo Galaktičko Ogledalo, članica Zaklade Zakona Vremena, Pokreta za mir i promjenu kalendara na 13 luna 28 dana.

16.5.2018., srijeda
Od 17 do 20 sati
OBAVEZNE PRIJAVE I INFORMACIJE NA:
098 92 94 751 i na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.