HOLISTIČKA AKADEMIJA TE ZOVE - POSTANI HOLISTIČKI TERAPEUT

AHA AKADEMIJA je prilika za intenzivan i duboki psihospiritualni rad, razvoj i praksu a zatim mjesto je podrške, obrazovanja, utemeljenja i sazrijevanja budućih holističkih terapeuta kroz vođeno, sustavno i vrlo intenzivno školovanje.

Širimo puno Znanja. Omogućavamo puno rada. Puno prakse. Puno praktičnog istraživanja. Puno osvještavanja. Puno vježbi - Tjelesnih – Mentalnih - Vježbi fokusa - Vježbi koncentracije - Vježbi vanosjetilne percepcije - Energetskih vježbi....a sve to pokazuje raznovrsnost, posebnost ali i ozbiljnost naše Akademije.

Uz mene kao voditelja, na svakoj je godini poseban mentor s kojem se intenzivno radi i usvaja jedno od područja prakse i rada što doprinosti intenzitetu i raznovrsnosti, daje dinamiku, uvide i omogućava nam fleksibilnost.

Mi na AHA Akademiji nismo usmjereni na jednu tehniku. Mi osposobljavamo osobe da nauče temelj holistike a zatim da kroz vlastito sazrijevanje, razvoj i praksu, stasaju u svome polju samopouzdanja, razumijevanja i djelovanja.

Ako se prepoznaješ u ovim rečenicama / mislima / stavovima, tada je ovo i tvoj program ( O programu Akademije, pročita ovdje , tvoj Put a skori upisi i nova generacija koja kreće ove jeseni, tvoj je preokret i velika životna prilika. Tada znaš i prihvaćaš da se za takav Put treba ozbiljno školovati, odvojiti vrijeme, fokus, dati si vremena, povjerenja i ustrajnosti.

Ako to u sebi osjećaš – tada je za tebe došlo tvoje vrijeme promjena. Kreni. Mijenjaj se.

AHA AKADEMIJA. NOVA GENERACIJA KREĆE NA JESEN.

Informacije, prijave, program...Pročitaj ovdje.


OSNIVAČ I VODITELJ AHA AKADEMIJE
Senka Kušer-Mijić, B. S. Ayurveda
Intuitivna dijagnostika, karmička dijagnostika
Trener spiritualnih tehnika
www.amrita-academy.com