VIKEND RADIONICA CHANNELINGA ZA POČETNIKE I SVE KOJI SE TAKO OSJEĆAJU

U Zagrebu se u subotu i nedjelju 9.& 10. lipnja održava radionica channelinga po Orionovoj metodi. Ako želite sami primati poruke svojeg cijelog nebeskog tima, ili želite moći primiti i prenijeti poruku za drugoga, ova radionica je za vas. No ustvari radionica nudi puno više od pukog primanja poruka, radi se o iscjeljujućem doživljaju na svim razinama. Ako ste spremni promijeniti svoj život na bolje, došli ste na pravo mjesto.
Više o učiteljici Airis na https://www.facebook.com/AirisTheMessenger/

Vrijeme i mjesto: 9.-10.6. od 10 do 18 sati, Ilica 211
Cijena vikend radionice: 1500kn
Mogućnost plaćanja u 2 ili 3 rate. Povoljnija cijena za jednokratno avansno plaćanje do 7.6.: 1250kn.
Prijave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.ili broj 098 9182630

Pročitajte što su drugi rekli o radionici:
Prvi puta sam došla na chanelling radionicu i iznenadila sam se koliko mi je bilo zanimljivo, ugodno i lijepo. Osjećala sam se sigurno i prepustila se meditaciji koju sam s lakoćom mogla pratiti, bez ikakvih očekivanja i pritisaka. Sada imam lagani osjećaj prisutnosti vise energije koji mi donosi mir i osjećaj povezanosti. M.B.
Radionica kanaliziranja na moje iznenađenje bila je tako očaravajuća i zabavna!
Na svakom novom susretu čekalo nas je neko novo iznenađenje, neko lijepo putovanje koje bi me ostavilo potpuno bez riječi, ali ispunjenog srca <3 Z.M.

Prostor Ilice 211 zrači mirom, ljubavlju i prijateljstvom. To je mjesto gdje se u ugodnoj atmosferi možete družiti i upustiti u istraživanje svojih energetskih i duhovnih potencijala čije vas pokretanje čini kompletnijim i ispunjenijim bićima. Airis, učiteljica channelinga, vrlo je pristupačna, zarazne pozitivne energije i iskrenog, nepatvorenog duhovnog iskustva kojoj ćete vjerovati, ali i čijem ćete se inteligentnom humoru nasmijati :) B.K.

Iskustvo Channeling radionice je prekrasno. Channeling je u biti jedna ljubavna meditacija koja otvara srce i daje osjećaj koji traje i dugo nakon. Tehnika je jednostavna, a ima sve preduvjete da vam zauvijek promjeni život <3...uzivala sam na tečaju s prekrasnim bićem utjelovljenim u voditeljicu Airis... P.K.

Na radionicama channelinga sam dobila puno vise od same tehnike channelinga. Proširila sam vlastite granice i otvorila srce, osjetila bezuvjetnu ljubav i doživjela povezanost s Izvorom, osnažila svoje srce i energiju i spoznala nove mogućnosti. Doma sam ponijela svjetlost i ljubav, mir i sigurnost u ispravan put, osjećaj zaštićenosti i povezanosti, hrabro i otvoreno srce i puno novih prijatelja. Hvala, Airis!