Retreat Sacred Chakra Journey

Početkom rujna pripremamo retreat za sve one željne opuštanja, izbacivanja negativnosti iz vlastitog života te za osobe koje žele živjeti sretan, zdrav i ispunjen život! Anksioznost, strah od neuspjeha, depresija i stres postali su neizostavan dio našeg života te nas sputavaju na našem putu prema samootkrivanju i postizanju veće namjere. Mi vjerujemo da svi mogu postići tu razinu svijesti i da svi mogu doseći svoj puni potencijal i razumjeti svrhu života.

Zbog toga, daleko od užurbanog načina života i svakodnevnog stresa, u prekrasnoj vili nedaleko od Pule, početkom rujna pripremamo Sacred Chakra Journey - retreat na kojem ćete iscijeliti svoj um, dušu i tijelu, a mi ćemo vas podržati na putu prema samootkrivanju. Tijekom ovih sedam dana vodimo vas kroz svaku čakru te oslobađamo prepreka u transformaciji kao što su strah i sumnja u sebe kako bi postigli izgubljenu ravnotežu i povezali se sa svojim čakrama, svrhom vlastite duše i postigli univerzalnu svijest.

Očekuju Vas svakodnevni satovi yoge, radionice Ayurvede, ThetaHealing tretmani, regresoterapija, yoga terapija, Tajlandskamasaža, aromaterapija, terapija zvukom, Shakti ples, prekrasno okruženje, toplo vrijeme i veseli učitelji koji će s radošću podijeliti svoje znanje na vas.

Na retreatu Vas očekuju učiteljice Alida Del Bianco, Lucia M. Omrčen i Maja Lelandais. Alida Del Bianco učiteljica je yoge, ayurvedski terapeut, regresoterapeut, kristaloterapeut, Reiki terapeut i ThetaHealing terapeut. Lucia M. Omrčen učiteljica je plesa i yoge koja je završila YTT u Indiji, meditaciju i ThetaHealing tečaj. Alida i Lucia zajedno vode Surya centar - centar pozitivne energije u Puli u kojem pomažu brojim ljudima u samoostvarenju, dok je Maja Lelandais psihoterapeut te učiteljica yoge čija je praksa fuzija Hatha, Kundalini, Bhakti i Yin yoge te Shakti plesa.

Datum: 8. rujna – 15. rujna 2018.
Mjesto održavanja: Nedaleko od Pule, selo Divšići

Za više informacija o retreatu, javite nam se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., te ćemo Vam poslati informativnu knjižicu s podacima.

Surya Centar Pula, Flaciusova 10
https://www.surya.hr
https://www.facebook.com/suryacentar
https://www.instagram.com/surya_centar


facebook mali
Surya 1

Surya 2

Surya 3

Pogledajte cijelu galeriju slika ovdje.