Osnovni ThetaHealing® tečaj u Dubrovniku

Prilika za osobni i duhovni rast u Dubrovniku!
Naučite iscjeljivati, meditirati i raditi na sebi!

Tečaj je namijenjen svima koji žele naučiti kako iscjeljivati sebe i druge, te se razvijati mentalno, emocionalno, duhovno i fizički.

Kroz tehniku theta iscljivanja možete naučiti kako ući u theta stanje uma i opustiti se na jednom dubokom nivou svog uma i spojiti se s energijom svega što postoji oko nas - energijom stvaranja, odnosno Stvoriteljem.

Iz tog mjesta moguće je aktivirati skrivene potencijale ljudskom uma, ukloniti ograničavajuće programe u podsvijesti, očitavati intuitivno druge ljude i iscjeliti bolesti pronalazeći TEMELJNI uzrok zašto je neka bolest nastala.

Temelji se na theta moždanim valovima - to su moždani valovi frekvencije od 4-7Hz koje mozak proizvodi u stanju duboke opuštenosti - dok spavate i sanjate. Inducirajući ih svjesno bez da zaspite moguće je aktivirati skrivene ljudske potencijale.

Na Osnovnom tečaju se uči:
- Kako se povezati s najvišom svijesti u theta stanju za 30 sekundi
- Pronaći i zamijeniti ograničavajuće programe i osjećaje u svojoj podsvjesti i podsvijesti druge osobe
- Intuitivno vidjeti unutrašnjost tijela, skenirati tijelo
- Testirati se na podsvijesna vjerovanja pomoću mišićnog/energetskog testa
- Kako iscjeljivati bolesti koristeći energiju Stvoritelja svega što jest
- Kako pronaći temeljni uzrok bolesti te ga otkloniti
- Iscjeljivanje na daljinu
- Grupno iscjeljivanje
- Očitavanje budućnosti
- Kontakt s anđelima čuvarima
- Vraćanje fragmenata duše koje ste kroz život dali drugim ljudima i mjestima
- Kako očistiti auru od negativnih energija, implantata, duhova i entiteta
- Otvaranje i balansiranje čakri i intuitivnih centara
- Aktivacija kromosoma mladosti i vitalnosti i same DNK
- Regulirati hormone: serotonin, noradrenalin i dopamin
- Očistiti tijelo i auru od radijacije (štetnih zračenja) i toksina

Tečaj traje tri dana, od 30.11. do 02.12. 2018.
Petak 30.11. od 17 do 22 sata, a subotu i nedjelju od 10 do 18 sati. Uključena je pauza za ručak od 13 do 14:15 sati. Po potrebi se rade manje pauze za WC i osvježenje.

25% vremena na tečaju posvećeno je teoriji i znanjima koja su vam potrebna da bi koristili ovu tehniku. Čak 75 % su praktične vježbe u paru i individualno.

Na tečaju dobivate:
1) Knjigu Theta iscjeljivanje sa 256 strana teorije, konkretnih primjera i vježbi vezanih uz theta icjeljivanje.
2) Priručnik u kojem se nalazi teorija i vježbe koje će se izvoditi na tečaju, a nakon tečaja možete i sami raditi.
3) Certifikat kojim je potvrđuje da ste theta praktičar i kao takav znate i možete koristiti tehniku theta icjeljivanja na sebi i drugima. Također možete ići na vježbaonice i radionice theta icjeljivanja i na daljnje tečajeve.

Tečajeve podučavaju:
Nada Šegvić i Siniša Bošković. Oboje imaju titulu Master & Certificate of Science of ThetaHealing®, najveće priznanje u ThetaHealing® tehnici koje dodjeljuje THInK-a (Theta Healing Institute of Knowledge).

CIJENA:
287€, plativo u kunskoj protuvrijednosti
po prijavi je potrebno platiti kotizaciju u iznosu 450 kn, a ostatak se plaća po dolasku prvi dan u gotovini ili preko računa.
Moguć je program stipendiranja i rata. Ukoliko upišete Osnovni + Napredni u ovom terminu u Dubrovniku ili Osnovni + Napredni + Kopaj dublje, moguće je ostvariti povoljniju cijenu (javite se na donji kontakt email).

PRIJAVE:
Prijave su obavezne preko donje prijavnice!

LOKACIJA:
Petilovrijenci 6, u starom gradu

THETA DUBROVNIK M
NAPREDNI TEČAJ:

Tko želi iskoristiti priliku dok smo u Dubrovniku može odmah položiti i Napredni tečaj koji će biti 04.12. - 06.12. Pogledajte taj tečaj na ovom linku OVDJE.kopaj dublje mKOPAJ DUBLJE:
Za praktičare koji su već završili Osnovni i Napredni tečaj (ili će ih završiti sada) održat će se 08.12. – 09.12. napredniji tečaj Kopaj dublje, koji se bavi ulaskom u duboku podsvijest, istraživanjem i usavršavanjem 8 metoda rada s podsviješću i omogućava vam da zaista razumijete i uspješno primijenjujete tehnike kopanja naučene na Osnovnom i Naprednom tečaju.

Više o teačju ovdje.

Za više informacija možete nam pisati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijavnica za ThetaHealing® tečajeve