Bioterapija po metodi Zdenka Domančića: energetska terapija polaganjem ruku

Počinje novi ciklus bioterapije po metodi Zdenka Domančića, u Zagrebu, u neboderu Vjesnika, od 11. do 14. 12.! 
Prijave su u tijeku - sve zainteresirane pozivamo da se jave mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom: +385 (0) 95 198 5525.
Terapeutkinja je Karolina Perišić. Termini su u 14h, 15h, 16h, 17h i 18h.
Dobrodošli :)

Ciklus energetskih terapija polaganjem ruku u kojima imate i podršku grupe za vrijeme vašeg individualnog tretmana bi vam mogao pomoći da se napunite i opustite prije blagdana. Također vam može biti izvrsna podrška medicinskim tretmanima.

Terapijski ciklus se sastoji od 4 tretmana. Svaki tretman traje 20-ak minuta i potrebno je dolaziti četiri dana za redom.

Terapija nema fiksnu cijenu. Na kraju terapijskog ciklusa (zadnji dan terapije), terapeutkinji zahvalite u obliku anonimne donacije.

Bioterapija se održava u prostorima Centra za poboljšanje kvalitete života „Svjesno življenje", Slavonska avenija 2, Zagreb.

Prijava je obavezna, a više informacija možete pronaći na http://www.svjesno-zivljenje.hr/event/bioterapija-u-zagrebu/.
Kod prijave je potrebno imati liječničku dijagnozu te po potrebi pokazati medicinsku dokumentaciju.
Bioterapija je termin koji je na ovim prostorima poznat zahvaljujući radu i metodi Zdenka Domančića. Radi se o jednostavnoj, ali moćnoj tehnici korištenja bioenergije u svrhu iscjeljivanja zdravstvenih (psihičkih i fizičkih) poteškoća ili poboljšanja stanja zdravog organizma.

Ova metoda se radi u grupi, bezbolna je, brza i vrlo učinkovita. Tijekom bioterapije ste odjeveni, sjedite ili stojite dok vam terapeutkinja dovodi energetsko polje u ravnotežu, odnosno iscjeljuje vas.

Boravak u grupi pojačava djelovanje bioterapije pa se prbarem 20 minuta prije i 20 minuta nakon tretmana ostati u prostoriji. Radi se u manjim grupama kako se ne beporučuje i predugo čekalo.